Παναθηναϊκός: Ο φορ που παίρνει η Ίπσουιτς με 23 εκατ. ευρώ μετά την απόρριψη της πρότασης για Ιωαννίδη

Λίαμ Ντέλαπ - Ίπσουιτς
Η Ίπσουιτς είχε επιχειρήσει να κάνει δικό της τον Φώτη Ιωαννίδη με 25 εκατ. ευρώ, ωστόσο φαίνεται πως αφήνει στην άκρη αυτή την υπόθεση, για να τελειώσει τη μεταγραφή του 21χρονου φορ Λίαμ Ντέλαπ από τη Μάντσεστερ Σίτι με τα ίδια χρήματα.

Πίεσε, προσπάθησε, αλλά η Ίπσουιτς έμεινε με την... επιθυμία. Οι Tractor Boys, που επέστρεψαν στην Premier League μετά από 22 χρόνια, επιχείρησαν να προσγειώσουν στην Αγγλία τον περιζήτητο Φώτη Ιωαννίδη, καταβάλλοντας δύο προτάσεις ύψους 22,5 και 25 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα. Αμφότερες ωστόσο απορρίφθηκαν από τον Παναθηναϊκό και η Ίπσουιτς φαίνεται πως έκλεισε στο ντουλάπι την υπόθεση του Έλληνα σέντερ φορ.

Άλλωστε, όπως μετέδωσε το Athletic έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη μεταγραφή του Λίαμ Ντέλαπ. Ο 21χρονος είναι επίσης φορ και θα ντυθεί στα μπλε με ένα ποσό αντίστοιχο με αυτό που η Ίπσουιτς ήθελε να επενδύσει για τον Ιωαννίδη, περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή (17 + 6 σε bonus).

Ο 21χρονος Ντέλαπ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι και για καιρό θεωρούταν μια από τις μεγαλύτερες υποσχέσεις της. Ωστόσο δεν μπόρεσε να... τρυπώσει στην πρώτη ομάδα των Σίτιζενς και συμβιβάστηκε σε διαδοχικούς δανεισμούς. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Χαλ μέτρησε 31 συμμετοχές με 8 γκολ και 2 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα