Τσέλσι, μεταγραφές: Σε συζητήσεις με την Άστον Βίλα για την παραχώρηση του Στέρλινγκ

Newsroom
Τσέλσι, μεταγραφές: Σε συζητήσεις με την Άστον Βίλα για την παραχώρηση του Στέρλινγκ
Ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ Άστον Βίλα και Τσέλσι σχετικά με την περίπτωση του Ραχίμ Στέρλινγκ, καθώς πλέον είναι... ανεπιθύμητος στον σύλλογο δια στόματος Μαρέσκα.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είνα ανεπιθύμητος στην Τσέλσι και η Άστον Βίλα ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις με τους Λονδρέζους, προκειμένου να κάνει δικό της τον Άγγλο εξτρέμ.

Μετά τις δηλώσεις του Έντσο Μαρέσκα πως ο Στέρλινγκ δεν πρόκειται να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του στην ομάδα, ο 29χρονος θα πρέπει να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, παρόλο που το συμβόλαιό του λήγει το 2027.

Αφού η Βίλα έχασε τη «μάχη» με τους Μπλε για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ, τώρα στρέφεται στην περίπτωση του Στέρλινγκ για να ενισχυθεί επιθετικά. Ίσως «αγκάθι» να αποτελέσει οι διόλου μικρές αποδοχές του Άγγλου, οι οποίες είναι κοντά στις 325.000 λίρες εβδομαδιαίως.

Για την ώρα, του έxει δοθεί η άδεια να προπονείται στο σπίτι του, καθώς δεν υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας τη νέα σεζόν, όντας ένας εκ των... πολλών που θα αποτελέσουν παρελθόν από την Τσέλσι, όπως έγινε και με την περίπτωση του Κόνορ Γκάλαχερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα