Φέρντιναντ για Κάραγκερ: «Εξαιρετικά ασεβή όσα είπε για τον Κασεμίρο»

Newsroom
Rio Ferdinand
Ο Ρίο Φέρντιναντ υπερασπίστηκε τον Κασεμίρο, παρά την κακή του απόδοση απέναντι στη Λίβερπουλ, κατηγορώντας τον Τζέιμι Κάραγκερ για παλαιότερα σχόλια του πρώην αμυντικού της Λίβερπουλ προς τον Βραζιλιάνο.

Η Λίβερπουλ «έσβησε» από τον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Premier League (01/09).

Ένας από τους χειρότερους παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων ήταν ο Κασεμίρο, τα λάθη του οποίου οδήγησαν στα δύο γκολ που δέχθηκε η Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε τα πυρά από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ και η απόδοσή του έφερε στην επιφάνεια προηγούμενα σχόλια του Τζέιμι Κάραγκερ προς το πρόσωπό του, σε μία ταπεινωτική ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (4-0) τον περασμένο Μάιο.

«Άσε το ποδόσφαιρο προτού σε αφήσει αυτό», είχε πει τότε ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, κάτι που επανέλαβε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης στο «Sky Sports».

Μετά τη λήξη του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ο Ρίο Φέρντιναντ στην εκπομπή «Rio Presents» ξέσπασε κατά του Κάραγκερ για το σχόλιό του, υποστηρίζοντας τον Κασεμίρο.

«Άκουσα τι είπε ο Τζέιμι και νομίζω ότι αυτό είναι εξαιρετικά ασεβές. Με δεδομένο το τι έχει κερδίσει ο Κασεμίρο, υπάρχουν περισσότερα πράγματα από μερικά λάθη. Αν κοιτάξετε τα δύο παιχνίδια πριν από τη Λίβερπουλ ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης της Γιουνάιτεντ», είπε μεταξύ άλλων ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι φίλαθλοι των Κόκκινων Διαβόλων είχαν ζητήσει και στο παρελθόν να φύγει ο Βραζιλιάνος από τον σύλλογο, αλλά εκείνος επέλεξε να παραμείνει στο Μάντσεστερ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, παρά να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα