Αλέγκρι: Υποψήφιος για αντικαταστάτης του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αλέγκρι: Υποψήφιος για αντικαταστάτης του Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

allegri
Ο Ερικ τεν Χαγκ μόνο σίγουρος δεν πρέπει να θεωρείται στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Αλέγκρι να φέρεται ότι έχει ήδη δεχτεί κρούση από τη διοίκηση της ομάδας.

Μετά το «Χ» με την Κρίσταλ Πάλας, η καρέκλα του Έρικ τεν Χαγκ τρίζει και πάλι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μόνο ασφαλής δεν είναι η θέση του, όπως φαίνεται.

Σύμφωνα με την Daily Express, οι κόκκινοι διάβολοι φέρεται να προσέγγισαν τον πρώην προπονητή της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσουν τον Ολλανδό τεχνικό.

Ο 57χρονος κόουτς δεν έχει προπονήσει ποτέ εκτός Ιταλίας, όντας από το 2014 ως το 2019 στη Γιουβέντους στην οποία επέστρεψε το 2021 όπου και η δεύτερη θητεία του ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2024. Θυμίζουμε ότι προηγουμένως ήταν στη Μίλαν και πιο πριν σε Κάλιαρι, Σασουόλο, Λέκο, Γκροσέτο και Σπαλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα