Λεμονής για Μασούρα: «Είναι ένας σύγχρονος παίκτης, εάν είχε ξένο όνομα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα» (vids)

Ο Λεμονής

bet365

Ο Τάκης Λεμονής σε δηλώσεις του σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης στάθηκε στην αξία και το μεγάλο ταλέντο του παίκτη του Ολυμπιακού.

Με αφορμή και τα τελευταία πεπραγμένα του Μασούρα στην Εθνική μας ομάδα ο Τάκης Λεμονής θέλησε να σταθεί σε αυτόν με δηλώσεις του σε εκπομπή της ΕΡΤ3. Ειδικότερα μεταξύ άλλων ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Θέλω να σταθώ στον Γιώργο Μασούρα διότι θεωρούσα ότι αδικείται πολύ από πλευράς φιλάθλων και γενικά. Ένας σύγχρονος και προικισμένος παίκτης. Το μόνο που του λείπει για την καριέρα του είναι ξένο όνομα. Έχει βρει τη δύναμη να δείξει το τι μπορεί να καταφέρει και χαίρομαι πολύ για αυτό.

Ο Γιώργος πάντα ήταν μέσα στο γκολ. Τον περασμένο χρόνο δεν υπήρχε η κατάλληλη ψυχολογία και αυτό είναι το Α και το ΩΜΕΓΑ. Επαναλαμβάνω του λείπει ένα ξένο όνομα αλλιώς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα