Απόλλων Λεμεσού: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ντένιτς

Newsroom
Απόλλων Λεμεσού: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ντένιτς

bet365

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Λεμεσού αποτελεί ο Τζόρτζε Ντένιτς, ο οποίος έπαιξε στον Ατρόμητο πέρσι, με τον κυπριακό σύλλογο να ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του.

Άπαντες στον Απόλλωνα Λεμεσού, κοιτούν στη ρεβάνς των play off του Europa League κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά το 1-1 στο ΓΣΠ, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο σχεδιασμός της ομάδας σταματάει.

Αντιθέτως, ο κυπριακός σύλλογος προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του Τζόρτζε Ντένιτς, ο οποίος είχε τεθεί εκτός πλάνων εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ο 26χρονος μέσος, που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο, έμεινε ελεύθερος από τους πρωταθλητές Κύπρου, με την ομάδα να βγάζει σχετική ανακοίνωση. Αξιοσημείωτο πως ο ίδιος, δεν είχε παίξει σε κανένα ματς μέχρι τώρα, στη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο μέσο Τζιόρτζε Ντένιτς.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και ότι καλύτερο στην προσωπική του ζωή.»

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα