Άρης Λεμεσού: Καλή η κορυφή του χειμώνα, αλλά πιο… γλυκιά αυτή της άνοιξης

Άρης Λεμεσού: Καλή η κορυφή του χειμώνα, αλλά πιο… γλυκιά αυτή της άνοιξης

αρησ
Ο Άρης ολοκλήρωσε τον Α΄γύρο του φετινού πρωταθλήματος στην κορυφή, έχοντας ως συγκάτοικους ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC. Στην 1η θέση είναι ο Άρης, ο οποίος υπερτερεί στην τριπλή ισοβαθμία, έτσι παίρνει και τον… άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Καλή η πρωτιά για τον Άρη αυτή τη στιγμή, για διάφορους λόγους και από τη στιγμή που το παίζει και σε δύο ταμπλό με τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ο στόχος είναι η διατήρηση των σκήπτρων, να μπορέσει να κάνει το back to back στην κατάκτηση πρωταθλήματος.

Είναι ο πρωταθλητής της περασμένης σεζόν, είναι αυτή τη στιγμή στην 1η θέση, αλλά όλοι στον Άρη γνωρίζουν ότι για να διατηρηθεί η ομάδα εκεί το έργο είναι πέρα για πέρα δύσκολο. Στην περασμένη σεζόν έδειξε να μην τον… ζαλίζει η κορυφή, μιας και οι περισσότεροι αντίπαλοι δεν τον υπολόγιζαν ότι θα άντεχε μέχρι τέλους.

Στην τρέχουσα σεζόν είναι διαφορετικά τα πράγματα, μιας και όλοι έχουν πάρει το… μάθημα τους, από το τι μπορεί να επιτύχει ο Άρης τα τελευταία χρόνια, έτσι θα πρέπει ο πρωταθλητής να είναι συνεπέστατος σε κάθε ραντεβού εάν θέλει να πανηγυρίσει ακόμη έναν τίτλο.

Κακά τα ψέματα, ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν δίνει κάτι, ενώ το… νέκταρ είναι τον Μάιο, όπου εάν είσαι στην κορυφή σηκώνεις την κούπα στα ουράνια.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα