Καρμιώτισσα - Πάφος 2-1: Ο Κατσαντώνης «ξέρανε» τους Παφίτες

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΦΟΣ
Τεράστια νίκη αναφορικά με τη «μάχη» της παραμονής πήρε η Καρμιώτισσα, η οποία επικράτησε με 2-1 της Πάφου με σκόρερ και των δυο τερμάτων τον Κατσαντώνη.

Η Καρμιώτισσα επέκτεινε το αήττητο σερί της στα τέσσερα παιχνίδια, αφού επικράτησε με 2-1 της Πάφου στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», με μεγάλο πρωταγωνιστή και δις σκόρερ τον Αντρέα Κατσαντώνη, που έφτασε τα πέντε εφετινά τέρματα. Πλέον η Πάφος βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, σε μια ήττα εντελώς «εκτός προγράμματος» των Παφιτών.

Η Πάφος μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και «άγγιξε» το γκολ στο 10ο λεπτό, όταν ο Ζαιρό με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη. Κι όμως, κόντρα στη ροή του αγώνα, η Καρμιώτισσα έκανε το 1-0 στο 19'. Ο Κατσαντώνης υποδέχθηκε ωραία τη μπαλιά μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ψύχραιμα ανοίγοντας το σκορ. Ο στράικερ των γηπεδούχων «χτύπησε» ξανά στο 33ο λεπτό. Πριν καλά καλά συνέλθει η Πάφος, οι παίκτες του Χαραλάμπους έκλεψαν την μπάλα, ο Ρόσι έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Κατσαντώνης πήρε το ριμπάουντ για το 2-0, το οποίο ήταν και στο σκορ ημιχρόνου, αφού η Καρμιώτισσα με το υπέρ της προβάδισμα «κλείστηκε» πίσω.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, η Πάφος προχώρησε σε δυο επιθετικογενείς αλλαγές, με σκοπό να βρει γρήγορα ένα γκολ, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ανέστη, παρά μόνο με ορισμένα μακρινά σουτ. Από την άλλη πλευρά η Καρμιώτισσα δεν είχε... διάθεση να πιέσει, έδωσε απόλυτη προσοχή στο ανασταλτικό κομμάτι και δικαιώθηκε, παρά το γεγονός πως στο 90+4' o Ζάιρο μείωσε σε 2-1 ύστερα από σέντρα του Τουμασί.

Έτσι, το τελικό τριπλό σφύριγμα του κ. Κυριάκου βρήκε τους παίκτες της ομάδας των Πάνω Πολεμιδίων να πανηγυρίζουν έντονα μια σπουδαία νίκη.

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Ανέστης, Νεοφύτου, Νιούπορτ, Τσουκαλάς, Κοβάσεβιτς, Φουρ (94' Μιχαήλ), Σουκ, Γκραντινάρου, Ντούμπια (86' Ματθαίου), Κασταντώνης (94' Αβραάμ), Ρόσι (77' Θεοδώρου).

Πάφος (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ικόκο (71' Δημητρίου), Κβίντα, Ρους (81' Νταλίνγκα), Μποτσκάι (71' Ταβάρες), Ντράγκομιρ, Ναμ, Πελάτζιο (46′ Τουμασί), Μπρούνο (46′ Αμπτουσαλάμοφ), Βαλακάρι, Ζάιρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα