Ρικάρντο Σα Πίντο: «Ευχαριστώ το αφοσιωμένο προσωπικό, έχουμε πολλά να πετύχουμε»

Ρικάρντο Σα Πίντο: «Ευχαριστώ το αφοσιωμένο προσωπικό, έχουμε πολλά να πετύχουμε»

Newsroom
σαπιντο
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο με ανάρτησή του ευχαρίστησε το προπονητικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ καθώς και τους παίκτες του, μετά την ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή του μήνα Δεκεμβρίου.

Για δεύτερη φορά ο Ρικάρντο Σα Πίντο παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή του μήνα.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου ψήφισε τον Πορτογάλο ως τον κορυφαίο του μήνα Δεκεμβρίου, με τον ίδιο να ευχαριστεί δημόσια όσους έπαιξαν ρόλο σε αυτή τη διάκριση.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σα Πίντο έκανε αναφορά στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ αλλά και στο προπονητικό team της ομάδας, που δουλεύουν σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη λεζάντα:

 

«Τιμή μου που ψηφίστηκα ως καλύτερος προπονητής του Δεκεμβρίου από προπονητές της Α' κατηγορίας για δεύτερη φορά. Ευχαριστώ το αφοσιωμένο προσωπικό μου και τους καταπληκτικούς παίκτες. Έχουμε πολλά να πετύχουμε, αλλά υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε κάθε αγώνα. Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους!»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα