Νέα Σαλαμίνα - Οθέλλος Αθηαίνου 3-2: Χρυσή αλλαγή ο Φράγκος που σκόραρε δις

ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Φράγκο που πέρασε σαν αλλαγή και σκόραρε δις, η Νέα Σαλαμίνα ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Οθέλλου με 3-2 και πήρε τους πολύτιμους 3 πόντους.

Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχθηκε τον Οθέλλο Αθηαίνου στο στάδιο ''Αμμόχωστος Επιστροφή'' στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Το πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν είχε τελικές φάσεις σε ένα παιχνίδι με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και πολλά φάουλ στο χώρο του κέντρου.

Στο 17' ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για περίπου 6 λεπτά, καθώς οι σημαίες των οργανμένων οπαδών της Νέας Σαλαμίνας παρεμπόδιζαν τις κάμερες που μετέδιδαν ζωντανά τον αγώνα.

Με την επανέναρξη του αγώνα η Νέα Σαλαμίνα στο 26' άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης με ένα πλασέ του Μικελίτο στο ύψος του πέναλτυ.

Η Σαλαμίνα είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Οθέλλου να μην καταφέρνει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οθέλλος ήταν πολύ βελτιωμένος στο επιθετικό κομμάτι και προσπαθούσε να σκοράρει με παιχνίδι από τα πλάγια.

Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες ο Οθέλλος ισοφάρισε με τον Ουεσλάτι στο 64' με εύστοχη κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το παιχνίδι μετά το 1-1 ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν.

Στο 76' η Νέα Σαλαμίνα μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ με μια πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φράγκου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο Οθέλλος δεν σταμάτησε να προσπαθεί και στο 82' ο Ντούρις ξαναέφερε το ματς στην ισοπαλία με ένα πλασέ στην μικρή περιοχή μετά από παράλληλη πάσα του Πιχ.

Η ομάδα του Οθέλλου δεν πρόλαβε να διαχειριστεί το γκολ της ισοφάρισης καθώς ξανά ο Φράγκος με ένα πλασέ από το ύψος του πέναλτυ στο 86' ξανά έβαλε την Σαλαμίνα μπροστά στο σκορ με 3-2.

Nέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Λέουκο (46΄ Κονατέ), Ντιακιτέ, Ντάτκοβιτς, Μιγκελίτο (68΄ Γιάνγκα), Μπεχαράνο, Καρλίτος (60΄ Φράγκος), Φερνάντες (60΄ Κονέ), Παπαγεωργίου (83΄ Κορομά), Ντουρμισάι.

Οθέλλος: Παναγιώτου, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου (65΄ Ποπέσκου), Ράμος, Ανάνγκ (43΄ Χριστοδούλου), Κόπας, Ουεσλάτι (86΄ Σούτο), Πιχ, Ντούρις.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα