Νέα Σαλαμίνα: Το ερώτημα που δεν θα απαντηθεί ποτέ…

Νέα Σαλαμίνα: Το ερώτημα που δεν θα απαντηθεί ποτέ…

Πάνος Λάρκος
salamina_omonoia
Η Νέα Σαλαμίνα ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Ομόνοια κι ας είχε καταφέρει να προηγηθεί με ανατροπή και να κάνει το 2-1. Ο Χριστοδούλου στο δεύτερο μέρος άλλαξε την τακτική του και έπαιξε αμυντικά θέλοντας να κλείσει τους χώρους, ενώ ίσως να ήταν μία κίνηση που ήρθε με την έξοδο του Λέουκο.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι αν συνέχιζε στον ίδιο τακτικό σχηματισμό η ομάδα της Αμμοχώστου ίσως να μπορούσε να έβρισκε πιο εύκολα χώρους και ευκαιρίες για να κάνει τη ζημιά σε κάποια εξ αυτών που θα δημιουργούσε. Όμως απ’ την άλλη θα έδινε πιο εύκολα χώρο και κατοχή στην Ομόνοια.

Μία κατοχή και κυκλοφορία που είχαν, έτσι κι αλλιώς, οι πράσινοι σε όλο το δεύτερο μέρος και «φώναζε» ότι πλησιάζει το γκολ. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα σε περίπτωση που δεν άλλαζε η τακτική προσέγγιση από τον κόουτς.

Αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος της ομάδας είναι μία ομάδα που να μπορεί να κρατάει μπάλα και να κάνει παιχνίδι. Να μην παίζει τόσο πολύ με αντεπιθέσεις και να θέλει να δείχνει στον αντίπαλο ότι μπορεί να κάνει παιχνίδι και να επιβάλει το δικό της ρυθμό. Δεν μπορεί αυτό να γίνεται σε όλα τα ματς αλλά η νοοτροπία και ο στόχος θα πρέπει να είναι αυτός. Και η Νέα Σαλαμίνα έχει την ποιότητα και το ρόστερ για να το πετύχει αυτό.

Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και θα αποκτά και την χημεία που αυτή την στιγμή είναι λογικό να μην έχει στον απόλυτο βαθμό

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / KOSTAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα