Χαραλάμπους: «Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι!»

Χαραλάμπους: «Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι!»

Newsroom
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Απογοητευμένος αλλά και απόλυτα ειλικρινής εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (0-1) από τη Νέα Σαλαμίνα ο κόουτς της Καρμιώτισσας, Χρίστος Χαραλάμπους.

Η Καρμιώτισσα ηττήθηκε δίκαια 0-1 από τη Νέα Σαλαμίνα στο Στέλιος Κυριακίδης, με τον προπονητή της, Χρίστο Χαραλάμπους να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως το συγκεκριμένο ήταν το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας των Πάνω Πολεμιδίων.

Δείτε απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

«Δεν λειτουργήσαμε σωστά, δεν ήμασταν καλοί σήμερα, τους τελευταίους δύο μήνες κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Μετά το 65'-70' παίξαμε περίπου όπως έπρεπε να παίζαμε. Νομίζω ότι ακόμη και να ισοφαρίζαμε δεν δικαιούμασταν κάτι...

Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα γιατί άξιζε τη νίκη. Γενικά η Νέα Σαλαμίνα είναι καλή στο αμυντικό κομμάτι, όμως, είχαμε πάρα πολύ αργή ανάπτυξη χωρίς ιδέες μπροστά. Ήταν κάποια παιδιά στην επίθεση σε κακή μέρα, όμως, γενικά το επιθετικό κομμάτι της ομάδας δεν λειτούργησε όπως δουλεύαμε στην προπόνηση.

Ήταν καλύτερη η Νέα Σαλαμίνα, σίγουρα δεν κυριάρχησε. Όμως με βάση την εικόνα του παιχνιδιού ακόμη και με βάση τις προηγούμενες εμφανίσεις εκεί είπα περισσότερο ότι στερήσαμε και ότι δεν θα ήταν δίκαιο ακόμη και να ισοφαρίζαμε.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα