Ομόνοια: Επίσημο του Χαμάς, έκλεισε το deal με Απόλλωνα

Ομόνοια: Επίσημο του Χαμάς, έκλεισε το deal με Απόλλωνα

Newsroom
ΧΑΜΑς ΟΜΟΝΟΙΑ
Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus σχετικά με τη συμφωνία ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνα για τη μεταγραφή του Χαμάς, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το αν αυτή θα ολοκληρωθεί άμεσα ή το καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» με νέα βελτιωμένη πρόταση ικανοποίησαν τα «θέλω» της διοίκησης Νίκου Κίρζη, αποκτώντας τον 24άχρονο Βέλγο-Μαροκινό αριστερό μπακ/εξτρέμ. Μένει να διαφανεί αν ο Αμίν Χαμάς εγγραφεί άμεσα, αποτελώντας την 4η κίνηση Ιανουαρίου, μετά τους Παπαστυλιανού, Στεπίνσκι και Μπάκιτς, ή αν όντως τελικά θα γίνει κίνηση για ακραίο επιθετικό, οπόταν πάει για καλοκαίρι.

Παρόλο που η επίσημη Ομόνοια δεν επιβεβαιώνει το οτιδήποτε, το πρώτο σενάριο, της άμεσης δηλαδή εγγραφής είναι αυτό που φαντάζει ως το επικρατέστερο. Και δεν αποκλείεται σε μια τέτοια περίπτωση, να δει την πόρτα εξόδου ο Γιάν Λέζιακς.

Αύριο (31/1) εκπνέει η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο υπάρχει παιχνίδι και καθοριστικό μάλιστα για την Ομόνοια με την ΑΕΚ, ως εκ τούτου μπορεί να αργήσουν λίγο οι ανακοινώσεις. Με τον ένα η τον άλλο τρόπο ο Χαμάς γίνεται Ομονοιάτης.

Α.Γ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα