ΑΠΟΕΛ - Καρμιώτισσα 4-1: Δεν πέφτουν από την κορυφή ο Σα Πίντο και οι παίκτες του

Newsroom
αποελ 4
Άνετη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ επί της Καρμιώτισσας, με τους «γαλαζοκίτρινους» να επικρατούν με 4-1 (1/2), σε ένα ματς στο οποίο είχαν τον πρώτο λόγο. Εξακολουθούν να βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή η ομάδα του Σα Πίντο.

Ο Κατσαντώνης φέρνει το ματς σε ισορροπία

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ο ΑΠΟΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά έβρισκε εμπόδιο την πολύ καλή άμυνα της Καρμιώτισσας.

Οι παίκτες του Σα Πίντο δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, με τον Μαρκίνιος να κάνει την πρώτη καλή προσπάθεια στο 20'. Έστειλε την μπάλα προς την εστία αλλά ο Κοβάσεβιτς ήταν εκεί και απομάκρυνε.

Το γκολ που έψαχνε ο ΑΠΟΕΛ ήρθε στο 43ο λεπτό, με τον Ντάλσιο να παίρνει την μπάλα στο όριο της περιοχής και να τη στέλνει στα δίχτυα για το 1-0.

Η Καρμιώτισσα απάντησε άμεσα ύστερα από λάθος εκτίμηση σε μια φάση των γηπεδούχων. Ο Κατσαντώνης στο βρέθηκε απέναντι στον Μπέλετς, και με ένα πλασέ έφερε το ματς σε ισορροπία, 1-1.

 

Στο 45+1', οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν μία ευκαιρία να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, αλλά ο Άντος είπε «όχι» στον Ντάλσιο που δοκίμασε να τον αιφνιδιάσει.

Η «τεσσάρα» του ΑΠΟΕΛ

Πολύ ανώτερος στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο ΑΠΟΕΛ.

Το 3-1 δεν άργησε να έρθει, όταν στο 48' ο Σατσιάς εξαπέλυσε ένα σουτ το οποίο δεν κατάφερε να μπλοκάρει ο γκολκίπερ της Καρμιώτισσας. Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο ματς και άνοιξαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά στο 54'.

Ο Ντάλσιο διπλασίασε τα γκολ του ύστερα από άψογη συνεργασία με τον Μαρκίνιος. Ο 27χρονος Πορτογάλος έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Άντος για το 4-1.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν και πέμπτο γκολ, με τις προσπάθειές τους να έχουν ενταθεί στα τελευταία λεπτά. Στο 82' ο Τσεπάκ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Άντος αλλά ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας απέτρεψε το γκολ πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή απόκρουση.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:


ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Σατσιάς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες (66′ Μεχρί), Εντονγκαλά (77′ Δώνης), Μαρκίνιος (77′ Γουίλσον), Τομανέ (66′ Κβιλιτάια).


Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Άντος, Χριστοφόρου (67′ Ματθαίου), Αγγελή, Πάβλοβετς, Κοβάσεβιτς, Γκραντινάρου, Σουκ (58′ Χαραλάμπους), Θεοδώρου (85′ Γκριμπάγκιν), Ντούμπια (58′ Ψύχας), Ρόσι (67′ Μιχαήλ), Κατσαντώνης.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / GIORGOS MICHAEL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα