ΑΕΚ Λάρνακας: Υπέγραψε ο Ναούμ, προχωρά και με άλλους ο Ρόκα στις ανανεώσεις

ΑΕΚ Λάρνακας: Υπέγραψε ο Ναούμ, προχωρά και με άλλους ο Ρόκα στις ανανεώσεις

Πάνος Λάρκος
aek larnaka
Ο Γιώργος Ναούμ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ Λάρνακας, την ώρα που ο Τσάβι Ρόκα ετοιμάζεται να προτείνει στους Πίριτς, Πέρε Πονς και Άνχελ Γκαρσία νέα συμβόλαια, ώστε να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας.

Στην Λάρνακα για τρία ακόμη χρόνια θα παραμείνει ο Γιώργος Ναούμ ο οποίος υπέγραψε στην ΑΕΚ νέο συμβόλαιο το οποίο του πρόσφερε ο Τσάβι Ρόκα. Μπορεί να είναι εκτός ελέω σοβαρού τραυματισμού εδώ και μήνες, όμως ο Ρόκα πιστεύει στο ταλέντο και στην αξία του, βλέπει πόσο πολύ δουλεύει και θέλει να επανέλθει και δεν είναι τυχαίο που το πρόσφερε μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ναούμ δεν θα είναι ο μοναδικός που ήθελε και θέλει να κρατήσει ο Ρόκα. Στόχος είναι να παραμείνουν κι άλλοι παίκτες που ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής «βλέπει» στο πρόσωπο τους πως έχουν να δώσουν πράγματα.

Ο Ραφαήλ Μάμας είναι μέσα στις προτεραιότητες του Ρόκα για ανανέωση, όπως επίσης οι Πίριτς, Πέρε Πονς και Άνχελ Γκαρσία. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και γίνονται διάφορες σκέψεις αλλά οι προαναφερθέντες είναι στις προτεραιότητες της ομάδας.

Η τακτική του Ρόκα είναι τέτοια εποχή να προχωρεί σε σημαντικές ανανεώσεις παικτών για να είναι σίγουρος ότι θα κρατήσει τον βασικό κορμό και τους παίκτες που θέλει να διατηρήσει στην ομάδα και ανάλογα να κινηθεί στη συνέχεια. Μέσα στον επόμενο ένα μήνα αναμένεται οι πλείστες ανανεώσεις να έχουν κλείσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και θα υπάρχει και πιο ξεκάθαρο πλάνο για την επόμενη σεζόν στην ομάδα της Λάρνακας.

Εκτός Γκάμα και Σάντσες


Δεν θα είναι στα πλάνα του Ραν Μπεν Σιμόν οι Μπρούνο Γκάμα και Φακούντο Σάντσες ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ στη Λεμεσό. Και οι δυο πολύ πιθανόν να είναι διαθέσιμοι στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στο εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Κλείνει χρόνο ο Εγγλέζου


Περίπου άλλες έξι βδομάδες εκτός θα μείνει ο Νικόλας Εγγλέζου ο οποίος μετά από νέες ενοχλήσεις που ένοιωσε θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και η επιστροφή του εκτιμάται αρχές Απριλίου.

Ένα χρόνο συνολικά μακριά από τα γήπεδα ο Κύπριος αμυντικός που σίγουρα θέλει χρόνο για να μπορέσει να βοηθήσει. Η τύχη του γύρισε την πλάτη ξανά αλλά είναι πεισμωμένος και αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα