Ανόρθωση, Γκαγιέγο: «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Ανόρθωση, Γκαγιέγο: «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Newsroom
γκαγιεγο αεκ δηλωσεις
Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της Ανόρθωσης, στον απόηχο της ήττας των παικτών του από την ΑΕΚ Λάρνακας (17/2,1-0) για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Η Ανόρθωση δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την «Αρένα», καθώς υποχρεώθηκε σε ήττα από την ΑΕΚ μετά από γκολ του Πονς.

Ο προπονητής της «Κυρίας» εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στη συνέντευξη Τύπου και υποστήριξε πως θέλησε να ξεκουράσει μερικούς ενόψει και των playoffs που είναι προ των πυλών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκαγιέγο:

«Ήταν ένα παιχνίδι τόσο ίσο που όποια ομάδα έβαζε γκολ θα είχε το πλεονέκτημα. Η ΑΕΚ ευτύχισε να το κάνει στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα που ξεχώρισε η εξάδα θα υπάρξουν αρκετοί χαμένοι βαθμοί.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αλλαγή του συστήματος γιατί αυτό εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Αυτό το έκανα λόγω αντιπάλου. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, ήθελα να ξεκουράσω και μερικούς. Θα δούμε ποιο σύστημα θα εφαρμόσουμε γιατί αυτό όπως είπα εξαρτάται και από τον αντίπαλο.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα