Ανόρθωση: Τα οφέλη με Γκιούρτσο και ο Σουσενάτσεφ που ίσως είναι ο επόμενος

Ανόρθωση: Τα οφέλη με Γκιούρτσο και ο Σουσενάτσεφ που ίσως είναι ο επόμενος

Πάνος Λάρκος
ΓΚΙΟΥΡΤΣΟ
Τα διοικητικά μονοπωλούν και ταυτόχρονα πονούν την Ανόρθωση και τον κόσμο της αλλά δεν είναι μόνο αυτά που απασχολούν την ομάδα.

Μπορεί διοίκηση επί της ουσίας να μην υπάρχει, ή να είναι εκεί μέχρι να φύγει, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» και καλείται η ομάδα να υλοποιήσει ότι έχει μέσα στις επόμενες μέρες.

Η απόκτηση του Γκιούρτσο αποτελεί μία καλή λύση για το αριστερό άκρο της επίθεσης, φθάνει ο Ούγγρος να μην έχει συχνούς τραυματισμούς που τον επηρεάζουν και αγωνιστικά και ψυχολογικά και τότε θα έχει τα φόντα να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Αμμοχώστου. Το θετικό στην περίπτωση του είναι ότι η «Κυρία» οικονομικά δεν έχει επιβαρυνθεί με μεγάλο χρηματικό ποσό μιας και πήρε αποζημίωση από την ΑΕΚ.

Απ’ την άλλη ο Γιάννης Οκκάς αυτό που θα επιδιώξει είναι να κλείσει θετικά ακόμη και σήμερα, αν είναι δυνατό την απόκτηση του Αρτούρ Σουσενάτσεφ. Ο Καζάκος επιθετικός είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ανόρθωση και παρά την οικονομική διαφορά που υπάρχει, την ίδια ώρα υπάρχει και αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η μέση λύση και οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Κάτι που αν συνέβη θα φέρει πλατιά χαμόγελα μιας και είναι μία αξιόλογη περίπτωση επιθετικού από την οποία στην Ανόρθωση περιμένουν πάρα πολλά, σε περίπτωση πάντα που ολοκληρωθεί η όλη συμφωνία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα