ΑΕΚ Λάρνακας, Σιμόν: «Οι ''μάχες'' των playoffs θα κριθούν στις λεπτομέρειες»

ΑΕΚ Λάρνακας, Σιμόν: «Οι ''μάχες'' των playoffs θα κριθούν στις λεπτομέρειες»

Newsroom
σιμον ανορθωση 17/2
Ο Ραν Μπεν Σιμόν σχολίασε το ματς απέναντι στην Ανόρθωση, που ανέδειξε νικήτρια την ΑΕΚ Λάρνακας (17/2,1-0), και ανέλυσε το πώς θα προετοιμαστεί η ομάδα του για τα playoffs του πρωταθλήματος Cyta.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 της Ανόρθωσης στην «Αρένα» και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μία ανάσα πριν τα playoffs.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν, μίλησε στη διάσκεψη Τύπου για το αποτέλεσμα στη Λάρνακα, καθώς και για τη δύσκολη συνέχεια που έπεται μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε για τη νίκη:

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να έρχεσαι εδώ μετά την ενέργεια στο ματς στο Στάδιο “Αλφαμέγα”. Προσαρμοστήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα, οι παίκτες μου ήταν γενναίοι στο παιχνίδι, ήταν προφανές ότι το ματς θα κρινόταν στο γκολ. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ομάδα μου, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε.

Για τα playoffs:

«Κάποιες ομάδες έχουν κάποια στοιχεία που υπερέχουν, περιμένω κλειστά ματς που θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Θα κριθεί και τακτικά και κυρίως στο πνευματικό κομμάτι τα πλέι οφ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο κάθε παιχνίδι και να είμαστε ευέλικτοι. Δεν θα κάνει τη διαφορά το μπάτζετ και τα λεφτά σε κάθε ομάδα, αλλά η αντίδραση».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα