Ανόρθωση: Το επικρατέστερο σενάριο για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ανόρθωση: Το επικρατέστερο σενάριο για το αριστερό άκρο της άμυνας

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Με τον Κίκο να έχει υποβληθεί σε επέμβαση και τον Κορέια να απουσιάζει, το μεγάλο ερωτηματικό της Ανόρθωσης ενόψει του αυριανού (25/2, 16:00) αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ είναι το ποιος θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η απουσία του Κορέια αλλά και του Κίκο δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά για το τι θα πράξει για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Γκαγιέγο στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ (25/2, 16:00). Τα σενάρια είναι τρία. Να παίξει αριστερό μπακ ο Μακούν που είναι μία θέση που έχει αγωνιστεί ξανά, να μετατεθεί ο Μηνάς Αντωνίου αριστερά ή να πάει με τριάδα στην άμυνα ο Γκαγιέγο.

Το επικρατέστερο σενάριο φαντάζει το πρώτο. Δηλαδή να παίξει ο Μακούν αριστερό μπακ και να μην ανεβαίνει πολύ για να είναι προσεκτικός και να μην αφήνει χώρους. Η απόφαση ανήκει στον Γκαγιέγο που έχει διάφορα στο μυαλό του. Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικά σημαντικό για την Ανόρθωση και την μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλη πίστη.

Αυτό φαίνεται και από τη διάθεση των εισιτηρίων που πάει πολύ καλά και δεν αποκλείεται να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αγωνιστικά εκτός είναι οι τιμωρημένοι Κάργας και Κορέια, όπως οι τραυματίες Γκερέρο και Αρτυματάς. Αμφίβολοι και μάλλον εκτός θα μείνουν οι Μουσοντά και Ουαρίς. Ο Κίκο έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο και θα απουσιάσει μερικές βδομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα