Πρωτάθλημα Cyta: Συνεχίζει να... φλερτάρει με τον υποβιβασμό η ΑΕΖ, εκτός «επικίνδυνης ζώνης» ο Εθνικός

Newsroom
play out sygk aez 3/3
Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία στο γκρουπ υποβιβασμού, μετά τις αναμετήσεις της Κυριακής (3/3), για την 2η αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος Cyta.

Επική ανατροπή της Καρμιώτισσας απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς, με τους παίκτες του Χαραλάμπους να φεύγουν με το διπλό από το «Επιστροφή» (1-4), αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Ο Κατσαντώνης έκανε χατ-τρικ σε ένα παιχνίδι ύψιστης βαθμολογικής σημασίας και πλέον η ομάδα του βρίσκεται 11η, έχοντας συγκεντρώσει 23 βαθμούς.

Στο «Αμμόχωστος», Οθέλλος και ΑΕΛ έμειναν στην ισοπαλία, με το σύνολο του Γαρπόζη να χάνει δύο τεράστιες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, κερδίζοντας δύο πέναλτι.

Ο Ταουντούλ είπε όχι στον Τζάλμα στο 90+3', με την ομάδα της Αθηαίνου να αποσπά τον βαθμό που την ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της κατάταξης. Πλέον, ο Σακκάς και οι παίκτες του έχουν φτάσει στους 17 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ αντίστοιχα παραμένει 9η, με 34.

Την Κυριακή (3/3), ο Εθνικός Άχνας επικράτησε της ΑΕΖ εκτός έδρας χάρη σε γκολ του Καμπρέρα που ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 0-1 υπέρ της ομάδας του Σατσιά.

Ο Εθνικός παραμένει 10ος, την ώρα που η ΑΕΖ θα πρέπει να ψάξει το... θαύμα προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

Η βαθμολογία στο γκρουπ υποβιβασμού:

7. Απόλλων (38)

8. Νέα Σαλαμίνα (37)

9. ΑΕΛ (34)


10. Εθνικός Άχνας (32)

11. Καρμιώτισσα (23)

12. Οθέλλος (17)

13. ΑΕΖ (16)

14.Δόξα Κατωκοπιάς (15)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:


Τετάρτη 6/3
Καρμιώτισσα - ΑΕΛ (19:00)
Εθνικός - Οθέλλος (19:00)

Πέμπτη 7/3
Νέα Σαλαμίνα - Δόξα Κατωκοπιάς (19:00)

Παρασκευή 8/3
ΑΕ Λεμεσού - Απόλλων Λεμεσού (19:00)

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / VICTORIA LEANDROU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα