ΑΕΚ Λάρνακας: Το πάθημα της Ανόρθωσης έγινε μάθημα

ΑΕΚ Λάρνακας: Το πάθημα της Ανόρθωσης έγινε μάθημα

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Μεγάλο ντέρμπι στο ΑΕΚ Αρένα με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Άρη και μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο να επιδιώκει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες για να ξεχάσει και να διαγράψει από τον… σκληρό δίσκο την ήττα από τον Απόλλωνα.

Το είπε και ο Σιμόν χθες στις δηλώσεις του ότι είναι καλό που έρχεται τόσο γρήγορα το παιχνίδι με τον Άρη μιας και δίνεται η καλύτερη ευκαιρία για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και να αποκτήσει ξανά την ψυχολογία που χρειάζεται για την τελική ευθεία.

Ο Σιμόν προσπάθησε να τις προηγούμενες μέρες μιλώντας στους παίκτες του να «παίξει» λίγο με την ψυχολογία για να μην επηρεαστούν και να μπουν στην σημερινή αναμέτρηση, έτσι όπως πρέπει, για να έρθει η νίκη που θα φέρει πολλαπλά οφέλη στην ομάδα της Λάρνακας.

Κυρίως αγωνιστικά μιας και θα παραμείνει στο -5 από την κορυφή και το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε την Πάφο και θα μπορέσει να προσπεράσει τον Άρη που είναι μία ομάδα με κοινούς στόχους και φιλοδοξίες.

Για την ΑΕΚ είμαι σημαντικό να υπάρχει και μεγάλη προσέλευση από πλευράς των φίλων της ομάδας μιας και απομένουν πέντε εντός έδρας ματς στα οποία η ΑΕΚ θα κληθεί να πάρει το μέγιστο δυνατό για να ελπίζει στον τίτλο.

Και η αρχή πρέπει να γίνει από σήμερα για τον Ραν Μπεν Σιμόν ο οποίος ξέρει πολύ καλά ότι η ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργηθεί στο ΑΕΚ Αρένα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα της Λάρνακας για να πάρει το ζητούμενο.

Το πάθημα της Ανόρθωσης…

Η Ανόρθωση στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Άρη ρίσκαρε πιέζοντας ψηλά την ομάδα της Λεμεσού με αποτέλεσμα να δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες του Σπιλέφσκι να κάνουν ότι θέλουν στο γήπεδο, να κερδίσουν εύκολα μπάλες και να «σκοτώσουν» την Ανόρθωση.

Μία τακτική που στην ΑΕΚ ο Σιμόν είδε πόσο λανθασμένη είναι και δεν πρόκειται να παίξει με παρόμοιο τρόπο. Αντίθετα θα επιδιώξει να κρατήσει μπάλα και να μην δώσει πολύ χώρο στον Άρη.

Επιβάλλεται να έχει συγκέντρωση στον απόλυτο βαθμό μιας και οι πρωταθλητές είναι ομάδα που μπορεί από το πουθενά να βρει το γκολ και να φέρει το ματς στα δικά της μέτρα αν προηγηθεί.

Τα ερωτηματικά…

Ρομπέρζ και Άνχελ Γκαρσία είναι τα ερωτηματικά για την αποστολή και την ενδεκάδα. Ο Σιμόν θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή αλλά το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός ο Ρομπέρζ και να συμπεριληφθεί στο πλάνο του ο Γκαρσία. Μάλιστα, ο Ισπανός έχει πολλές πιθανότητες και να πάρει φανέλα βασικού.

Περιμένουν κόσμο στο ΑΕΚ Αρένα

Διάφορες ενέργειες έγιναν τις τελευταίες μέρες από την ΑΕΚ για να σταλεί το μήνυμα ότι η παρουσία του κόσμου είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη και η μαζική στήριξη του είναι αναγκαία.

Περιμένουν λοιπόν στην ομάδα της Λάρνακας ότι ο κόσμος θα μπορέσει να στηρίξει την ομάδα και θα δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα