Καρμιώτισσα - ΑΕ Ζακακίου: Θα πέσουν κορμιά, «Ο θάνατος σου η ζωή μου»

αεζ
Μία κρίσιμη, ίσως και καθοριστική, αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα, ώρα 19:00, στο «Στέλιος Κυριακίδης», στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της β΄ φάσης για τον β΄ όμιλο του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών θα υποδεχθεί την ΑΕΖ Ζακακίου με τις δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο στόχο, το τρίποντο, σε ότι αφορά την προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.

Οι «πορτοκαλί» είναι κάπως σε καλύτερη φάση και θέση από τους «πράσινους», ενώ αν και υπάρχουν ακόμη αρκετές αγωνιστικές μέχρι το φινάλε, εντούτοις, η καμπή που βαίνει αυτή η φάση των μπαράζ κρίνεται ως σημαντική και κρίσιμη.

Στον β΄ όμιλο αυτή τη στιγμή η Καρμιώτισσα είναι στην 5η θέση με 23 βαθμούς, ενώ η ΑΕΖ στην 7η με 16 βαθμούς. Οι θέσεις 6, 7 και 8 του ομίλου οδηγούν στη Β΄ Κατηγορία. Ο Οθέλλος είναι στην 6η θέση με 17 βαθμούς, ενώ η Δόξα Κατωκοπιάς στην 8η με 15.

Άρα, αντιλαμβάνεται κανείς, πόσο κρίσιμο είναι το αποτέλεσμα του βραδινού αγώνα στο γήπεδο της Πάφου. Η γηπεδούχος Καρμιώτισσα με νίκη θα πάρει ακόμη πιο βαθιές ανάσες και θα απομακρυνθεί και άλλο από τις θέσεις που οδηγούν στη Β΄ Κατηγορία. Η ΑΕΖ με διπλό σήμερα θα αναπτερώσει τις ελπίδες της και να συνεχίσει τη δύσκολη προσπάθεια για εκπλήρωση του στόχου της παραμονής.

Ένα παιχνίδι όπου θα πέσουν κορμιά από τους παίκτες των δύο ομάδων για να μπορέσουν να γευτούν το νέκταρ της επιτυχίας στο τέλος αυτής της μάχης.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα