Απόλλων - ΑΕΚ φιλικό: Ανάρπαστο το επετειακό κασκόλ στην μπουτίκ του «Αλφαμέγα»

Newsroom
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΕΚ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΣΚΟΛ
Ξεπούλησε το διπλό κασκόλ με τα λογότυπα του Απόλλωνα και της ΑΕΚ στην μπουτίκ του «Αλφαμέγα», λίγο πριν τη σέντρα της πολυαναμενόμενης φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες (20/3).

Ο χρόνος για τη σέντρα του φιλικού ανάμεσα σε Απόλλωνα Λεμεσού και ΑΕΚ μετράει αντίστροφα, με τον κόσμο των γηπεδούχων να βρίσκεται ήδη στον προαύλιο χώρο του «Αλφαμέγα».

Το διπλό κασκόλ με τα λογότυπα και τις ημερομηνίες ίδρυσης των δύο ομάδων έχει ήδη εξαντληθεί από τους φιλάθλους που έτρεξαν στην μπουτίκ του γηπέδου προκειμένου να προμηθευτούν αναμνηστικά από την αναμέτρηση, που έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό.

Εκτός από το συγκεκριμένο συλλεκτικό κασκόλ, ο κόσμος που έχει σχηματίσει ουρές έξω από το μαγαζί, μπορεί να αγοράσει εμφανίσεις των παικτών των δύο ομάδων, καθώς και μπρελόκ - ενθύμια του φιλικού.

2

αΠΟΛΛΩΝ

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα