Ομόνοια: Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση, γύρισε σελίδα και βλέπει Άρη, 3η θέση η Ομόνοια

Ομόνοια: Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση, γύρισε σελίδα και βλέπει Άρη, 3η θέση η Ομόνοια

Newsroom
omonia 1
Το τριφύλλι, καλείται να αφήσει πίσω του το ατυχές αποτέλεσμα με την Πάφος FC και να επικεντρώσει όλη την προσοχή του στα επερχόμενα ματς με τον Άρη Λεμεσού τόσο για το Πρωτάθλημα, όσο και για το Κύπελλο.

Σαφώς και το γεγονός ότι και η 2η απόπειρα για το βήμα παραπάνω δεν στέφθηκε με επιτυχία στεναχώρησε άπαντες στην Ομόνοια. Ωστόσο η φετινή δύσκολη, επίπονη και πνευματικά κουραστική χρόνια, δεν έχει ολοκληρωθεί. Και είναι στα … πόδια των παικτών της ακόμη να την ολοκληρώσουν επιτυχώς με ευρωπαϊκό εισιτήριο και με την κατάκτηση του κυπέλλου. Για αυτό και η επόμενη μέρα είναι όχι ίσως, αλλά κάτι περισσότερο από βέβαιο πολύ πιο σημαντική, για να ευοδωθούν οι προσπάθειες υλοποίησης των στόχων. Και η ανάγκη νίκης επί του Άρη το Σάββατο, έχει καταστεί αδήριτη.
Αυτό είναι δεδομένο μετά την ισοπαλία με την «Πάφος FC»


Η ομάδα πήρε 10 βαθμούς στην πρώτη φάση των πλέι-οφ, με αυτό τον εξαίρετο απολογισμό, αν δεν αδικούσε η ίδια τον εαυτό της να μπορούσε να ήταν και καλύτερος.


«Είναι κρίμα που συνέβη αυτό, ότι η ομάδα πήρε 10 βαθμούς με το τέλος του α’ γύρου της β’ φάσης, γεγονός που ίσως δεν περίμενε κανείς, ότι τα παιδιά και ο κόσμος πίστεψαν και πιστεύουν ξανά και να απογοητεύουμε εν τέλει τον κόσμο».

Το ξεκάθαρο μήνυμα των λεχθέντων του κόουτς Αναστασίου είναι ότι η ομάδα του θα πρέπει επιτέλους, έστω και την ύστατη να δείξει μεγαλύτερη συνέπεια και να πάψει να γκρεμίζει ό,τι η ίδια χτίζει.

 

Πολύ σημαντικό λοιπόν το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Άρη στο ΓΣΠ , αφού με νίκη η Ομόνοια θα αναρριχηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας και θα βρίσκεται σε ευρωπαϊκή τροχιά, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν έχει περιθώρια απώλειας νέων βαθμών, καθώς βλέπει το τρένο του τίτλου να απομακρύνεται και θα κατέλθει να παίξει μόνο για το διπλό. Οι "Πράσινοι" όμως είναι σε θέση να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους σε βάρος του Άρη, οπόταν σε μια τέτοια περίπτωση θα υπερισχύουν και σε πιθανή ισοβαθμία, επαναφέροντας τα χαμόγελα στο λαό τους.

Απόφαση για «Κούσου», ιατρικό δελτίο για Μάθιους και Σιπριάνο

Σήμερα θα γίνει γνωστή η απόφαση του Αναστασίου για τον Κούσουλο, κατά πόσον θα μείνει εκτός με Άρη η Ανόρθωση, καθώς έχει δεχτεί κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με την Πάφο και έχει συμπληρώσει απαγορεύτικο αριθμό καρτών-τριών. Η λογική λέει ότι ο αρχηγός θα παίξει το Σάββατο και θα απουσιάσει στο μεθεπόμενο ματς με την «Κύρια» (14/4).

Μαρκίνιος Σιπριάνο και ο Άνταμ Μάθιους, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αναμένεται να περάσουν εντός της ημέρας από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση τους. Μέχρι αύριο λογικά θα προκύψει η ιατρική γνωμάτευση. Με πρόβλημα στο μετατάρσιο είναι ένα μήνα στα «πιτς» και ο Άνταμ Λανγκ.

ΑΓ

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα