Νεα Σαλαμίνα: Αυτές είναι οι οκτώ θέσεις που ψάχνει ενίσχυση

Νεα Σαλαμίνα: Αυτές είναι οι οκτώ θέσεις που ψάχνει ενίσχυση

Πάνος Λάρκος
christodoulos_christodoulou
To Gazzetta Cyprus σας αποκαλύπτει τις οκτώ θέσεις που ψάχνει για ενίσχυση η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας.

Σε σημαντική ενίσχυση θα προχωρήσει η Νέα Σαλαμίνα θέλοντας να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Θα γίνουν σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης με την ομάδα της Αμμοχώστου να είναι σε επαφές με τον Γιάν Λέζιακς για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Πιο κάτω το Gazzetta Cyprus σας αποκαλύπτει τις οκτώ θέσεις που ψάχνει για ενίσχυση η ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του στοχεύουν σε δυο παίκτες που θα αγωνίζονται στη θέση του αριστερού μπακ. Ένας βασικός και ένας αναπληρωματικός.

Διπλή ενίσχυση θα γίνει και στους στόπερ της ομάδας με τον ένα εκ των δυο να είναι αριστεροπόδαρος. Μία ακόμη ενίσχυση θα γίνει στην μεσαία γραμμή με αμυντικό μέσο, μία προσθήκη στη θέση του επιτελικού μέσου, θα αποκτηθεί ένας αριστερός εξτρέμ και φυσικά ένας επιθετικός κορυφής.

 

Αυτές είναι οι οκτώ θέσεις που δίνει προτεραιότητα η Νέα Σαλαμίνα, χωρίς να αποκλείεται στην πορεία να υπάρξουν και επιπλέον κινήσεις, ανάλογα και των αναγκών αλλά και των όποιων αποχωρήσεων πιθανόν προκύψουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα