Ομόνοια: Οι επιβαλλόμενες μεταγραφές, τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για «Φάμπι» και το συγκινητικό αντίο Σίμου

Ομόνοια: Οι επιβαλλόμενες μεταγραφές, τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για «Φάμπι» και το συγκινητικό αντίο Σίμου

Newsroom
ομονοια
«Τρέχουν» οι διεργασίες ενίσχυσης στην Ομόνοια, εν αναμονή για το φιρμάνι ανανέωσης με Φαμπιάνο, σε ανοικτή επικοινωνία με την Αστάνα για τον Γιάννη Μασούρα οι πράσινοι.

Εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι, όπως έχουμε σημειώσει μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Η αρκούντως ικανοποιητική προεργασία των Αναστασίου-Νταμπράουσκας και ο εντοπισμός συγκεκριμένων στόχων, με κάποιους εξ’αυτών ήδη να γίνονται δέκτες επίσημου ενδιαφέροντος, άκρως σημαντική. Ενώ μετά τις αποχωρήσεις οκτώ παικτών, έπεται συνέχεια με τουλάχιστον δύο ακόμη, τους Κασάμα και Φράνσον. Με τον Αφρικανό, όπως πληροφορούμαστε πιο διαλλαχτικό, σε σχέση με τον Σουηδό, στο παρών στάδιο. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάντως, αμφότεροι θα αποχωρήσουν, καθώς δεν είναι στα πλάνα της νέας χρονιάς.

Για χάρη του Γιάννη Μασούρα, οι πράσινοι άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με την Αστάνα, έχοντας ως σύμμαχο τον Ελλαδίτη δεξιό μπακ, που επιθυμεί, παρά τις συμβατικές του υποχρεώσεις, να συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιάννη Αναστασίου. Και στο «κεφάλαιο» Φαμπιάνο, δεν αλλάζει κάτι, σύμφωνα με επίσημα χείλη, είναι θέμα χρόνου να «σκάσει η ανακοίνωση», λένε οι πράσινοι, κόντρα στην ομολογουμένως έντονη παρα-φιλολογία περί του αντιθέτου που έχει αναπτυχθεί, σε βαθμό σεναρίων, που κάποια αγγίζουν και τα όρια της φαντασίας. Ζητούμενο να τελειώνει το συντομότερο το θέμα αυτό, για να ησυχάσει και ο κόσμος!

Επανερχόμενοι στις επικείμενες κινήσεις ενίσχυσης, μετά και τα ευχάριστα νέα που δώσαμε, όσον αφορά το Conference League- «βλέπε» οι πράσινοι θα βρίσκονται στους ισχυρούς σε όλους τους προκριματικούς γύρους, είναι ηλίου φαεινότερο, αυτό που υπογραμμίζαμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ. Η επιτυχημένη ή όχι πορεία της Ομόνοιας στην Ευρώπη, αλλά και εντεύθεν των συνόρων χώρο, θα εξαρτηθεί σχεδόν στον απόλυτο βαθμό από την σωστή στελέχωση. Με σύμμαχο τον κόσμο, την αρωγή στο 100% της διοίκησης Παπασταύρου, οι κ.κ Αναστασίου-Νταμπράουσκας, είναι “καταδικασμένοι” να πετύχουν! Με αποφάσεις χωρίς ρίσκο, τον ερχομό ποδοσφαιριστών κλάσης, που θα έρθουν και θα ηγηθούν, κάνοντας τη διαφορά. Τίποτα λιγότερο, καμία έκπτωση περί τούτου.

Ιδιαιτέρως συγκινητικό το χθεσινό μακροσκελές αντίο του Σίμου Ταραπουλούζη, εμμέσως επιβεβαιώνοντάς μας για τα όσα είχαμε αναφέρει, σχετικά με τον ήθος του ανδρός, καθώς και τις άριστες σχέσεις με όλους στον οργανισμό. Ως εκ τούτου, δεν ξέχασε κανέναν στο αντίο του από την Ομόνοια ο Σίμος Ταραπουλούζης. Ο επί 5,5 χρόνια επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των πρασίνων ευχαρίστησε τους πάντες ονομαστικά, προεξάρχοντος του προέδρου Παπασταύρου. Υπογραμμίζει ότι αισθάνεται βαθιά ικανοποίηση, υπερηφάνεια και πληρότητα και αποχωρεί με ήσυχη και καθαρή τη συνείδηση του.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα