Νέα Σαλαμίνα: Υπογράφει και ο Λέζιακς

Νέα Σαλαμίνα: Υπογράφει και ο Λέζιακς

Newsroom
ομονοια
Είναι πλέον επίσημη και η μεταγραφή του Λέζιακς στην Νέα Σαλαμίνα, με τον 34χρονο Τσέχο να υπογράφει με τους Ερυθρόλευκους. Η ανακοίνωση αυτή επαληθεύει το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus, το οποίο προ ημερών είχε μιλήσει για συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.

Μετά το ρεσιτάλ ανανεώσεων στο οποίο προέβει η Νέα Σαλαμίνα τις προηγούμενες εβδομάδες, έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παιγνίδι. Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Τόμοβιτς, τώρα έρχεται η επισημοποίηση της μετακίνησης του Λέζιακς, με τον σύλλογο να έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι του σχεδιασμού, δείχνοντας σε όλους ότι κάτι καλό ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Σίγουρα όλα τα βλέμματα θα βρίσκονται μαγνητισμένα στις επόμενες κινήσεις της ομάδας. Η ανακοίνωση επαληθεύει το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus όσων αφορά τις επαφές και την συμφωνία των δυο πλευρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα