Νέα Σαλαμίνα: Βάζει εμπειρία, κρατάει εμπειρία

Νέα Σαλαμίνα: Βάζει εμπειρία, κρατάει εμπειρία

Πάνος Λάρκος
νεα σαλαμινα 2/6
Στην εμπειρία θα βασιστεί στην άμυνα σε μεγάλό βαθμό η Νέα Σαλαμίνα η οποία θέλει να δημιουργήσει ένα δυνατό και ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορέσει να συνδυάσει την ποιότητα που έχει με την εμπειρία που αποκτά.

Με την έλευση τόσο του Τόμοβιτς στο κέντρο της άμυνας και του Λέζιακς στο αριστερό άκρο της άμυνας η Νέα Σαλαμίνα έχει μπολιαστεί με δυο παίκτες υψηλών παραστάσεων και παίκτες που έχουν κερδίσει πολλά στην καριέρα τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου θέλει με την απόκτηση των δυο να βάλει εμπειρία στην άμυνα, στην ομάδα γενικότερα αλλά και στα αποδυτήρια να υπάρχει και το dna του νικητή.

Μέσα σε αυτά όλα έρχεται και η ανανέωση του Ντιακιτέ. Ο Γάλλος αμυντικός αν και έχει εδώ και καιρό πρόταση στα χέρια από τη Νέα Σαλαμίνα αρχικά φαίνεται να περίμενε κάτι καλύτερο αλλά τα πράγματα έχουν ανατραπεί όπως φαίνεται και είναι έτοιμος να πει το «ναι».

Αν μείνει και ο Ντιακιτέ που είναι στα 34 του χρόνια τότε η εμπειρία στην άμυνα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Ο Ντιακιτέ τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει πάρα πολύ με τις εμφανίσεις και τα γκολ του, ενώ οικονομικά είναι από τις περιπτώσεις που στοίχισαν λίγο και πρόσφεραν ίσως περισσότερα απ’ όσα πήραν.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα