Νέα Σαλαμίνα: Ο Σατσιάς βάζει εμπόδια στον Χριστοδούλου…

Νέα Σαλαμίνα: Ο Σατσιάς βάζει εμπόδια στον Χριστοδούλου…

Πάνος Λάρκος
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Μετά την «αποτυχία» στην περίπτωση Παπαστυλιανού, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου δεν επιθυμεί να δει τον Ίβαν Κόστιτς να καταλήγει στη Λαμία του Μαρίνου Σατσιά.

Ο Μαρίνος Σατσιάς αναμένεται να αναλάβει την Λαμία και όπως φαίνεται ένας από τους πρώτους του στόχους είναι η απόκτηση τερματοφύλακα. Πρώτος στη λίστα είναι ο Ιβάν Κόστιτς που είναι στον Βόλο και αποτελεί στόχο της Νέας Σαλαμίνας και του Χριστόδουλου Χριστοδούλου.

Σατσιάς και Κόστιτς γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην ΕΝΠ και αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» να αποκτήσουν τον Σέρβο τερματοφύλακα. Μετά την αποτυχημένη απόπειρα με τον Παπαστυλιανού δεν θέλει ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου να δει ένα ακόμη στόχο του να καταλήγει αλλού.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό και θα διαφανεί που θα καταλήξει ο Κόστιτς. Την ίδια ώρα οι προσπάθειες για ποιοτική ενίσχυση συνεχίζονται με στόχο να έρθει ένας επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά.

Γιατί όχι ένας νέος Ντορεγκαράι, που θα ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να αποτελέσει με τον Ντουρμισάι ένα δυνατό επιθετικό δίδυμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα