Πάφος: Νίκη με ανατροπή για τους «γαλάζιους» στο φιλικό κόντρα στην Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα (vid)

Πάφος: Νίκη με ανατροπή για τους «γαλάζιους» στο φιλικό κόντρα στην Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα (vid)

Newsroom
παφος φιλικο 23/6
Θετικά τα δείγματα από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της Πάφου ενόψει της νέας χρονιάς. Οι παίκτες του Καρσέδο, επικράτησαν της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα με 2-1 (23/6) παρά το ότι είχαν αρχικά μείνει πίσω στο σκορ. Οι «γαλάζιοι» ισοφάρισαν στο 5ο μόλις λεπτό και στο τέλος του ματς , ο Ναμ «σφράγισε» τη νίκη για τους κυπελλούχους.

Το σύνολο του Χουάν Κάρλος Καρσέδο αντιμετώπισε την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς. Οι κυπελλούχοι βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, ανέτρεψαν τα δεδομένα και επικράτησαν με 2-1.

Η Πάφος κατέγραψε την πρώτη τελική του αγώνα στο πρώτο μόλις λεπτό, με τον Βαλακάρι να σημαδεύει την εστία των αντιπάλων, χωρίς όμως να βρίσκει στόχο.

Στο 4' και πάλι ο Βαλακάρι συνεργάστηκε άψογα με τον Μπρούνο, το τελείωμα του δεύτερου όμως δεν ήταν ιδανικό και η μπάλα έφυγε άουτ.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Κραϊόβα προηγήθηκε στο 5ο λεπτό, πιάνοντας απροετοίμαστη την άμυνα των «γαλάζιων».

Οι Ρουμάνοι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους για πολύ και στο 12ο λεπτό είδαν το ματς να έρχεται στα ίσα, ύστερα από γκολ του Πελάτζιο για το 1-1.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (45'), ο Ζάιρο είχε μία ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο μετά το σουτ του η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων της εστίας των αντιπάλων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει, ωστόσο οι παίκτες του Καρσέδο βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν μέχρι τη νίκη, με τον Ναμ να σκοράρει στο 81' κάνοντας την ανατροπή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα