Ο Ντράζιτς στην Κύπρο για συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ

Ο Ντράζιτς στην Κύπρο για συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ

Newsroom
stefan_drazic
Στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο 31χρονος επιθετικός, Στέφαν Ντράζιτς, ο οποίος φαίνεται πως επιθυμεί να ενταχθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Ο Στέφαν Ντράζιτς φαίνεται να είναι ο πρώτος επιθετικός που πιθανόν θα μεταγραφεί στον ΑΠΟΕΛ, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να έχει ήδη έρθει στην Κύπρο για συζητήσεις με τους εκπροσώπους του συλλόγου. Εφόσον οι διαπραγματεύσεις έχουν επιτυχή έκβαση, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Από τον σύλλογο επιβεβαιώνεται η παρουσία του 31χρονου παίκτη στην Κύπρο, αλλά τονίζεται ότι δεν είναι ο μοναδικός στόχος της μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχουν επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές, και δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με κανέναν επιθετικό αυτή τη στιγμή.

Η παρουσία του Ντράζιτς στην Κύπρο υποδηλώνει την επιθυμία του να ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ, και σύντομα θα φανεί αν οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Σέρβος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μέζοκοβεζντ της Ουγγαρίας, όπου αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια. Την προηγούμενη σεζόν, σημείωσε 10 γκολ και έδωσε έξι ασίστ σε 33 αγώνες. Συνολικά, σε 145 εμφανίσεις με τη Μέζοκοβεζντ, πέτυχε 49 γκολ και είχε 16 ασίστ. Η σεζόν 2022-23 ήταν η πιο παραγωγική της καριέρας του, με 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Εάν ο Ντράζιτς συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ, θα μεταβεί στη Σερβία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Νταβίδ Γκαγιέγο, αξιολόγησε θετικά την περίπτωση του Ντράζιτς, λαμβάνοντας καλές συστάσεις και από τον Τόζα Σάμπουριτς, με τον οποίο ο παίκτης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο ΑΠΟΕΛ σχεδιάζει ακόμη μία μεταγραφή επιθετικού, πιθανότατα ενός παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και εκτός περιοχής, και όπως φαίνεται από το ενδιαφέρον για τον Γιούσεφ Ελ Αραμπί, θα προέρχεται από υψηλότερη κατηγορία παικτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα