ΑΠΟΕΛ: Ψηλά στη λίστα των «γαλαζοκίτρινων» ο Πούσκας!

ΑΠΟΕΛ: Ψηλά στη λίστα των «γαλαζοκίτρινων» ο Πούσκας!

Newsroom
puskas apoel
Ο Τζορτζ Πούσκας βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ,ωστόσο από τη Τζένοα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα για τη μεταγραφή του παίκτη.

Η μεταγραφική δραστηριότητα του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς η ομάδα αναζητά δύο επιθετικούς και έναν επιτελικό μέσο. Ο Σέρβος επιθετικός Στέφαν Ντράζιτς ήλθε στην Κύπρο για προσωπικές συζητήσεις με τον σύλλογο, ωστόσο από την ομάδα επισημαίνουν ότι η παρουσία του δεν συνεπάγεται ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ εξετάζονται και άλλες επιλογές.

Διαρρέει πως ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται έντονα για τον Ρουμάνο διεθνή επιθετικό Τζορτζ Πούσκας. Ο 28χρονος φορ συμμετέχει στο Euro 2024 με την εθνική του ομάδα και αγωνίστηκε ως αλλαγή για 25 λεπτά στη νίκη με 3-0 επί της Ουκρανίας στην πρεμιέρα. Ο Πούσκας ανήκει στην Τζένοα, με την οποία είχε οκτώ συμμετοχές στη Serie A φέτος χωρίς να σκοράρει. Στη συνέχεια, δόθηκε δανεικός στη Μπάρι (Serie B), όπου σε 17 εμφανίσεις πέτυχε τέσσερα γκολ.

Την προηγούμενη σεζόν (2022-23) στη Serie B με την Τζένοα, κατέγραψε 25 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα. Οι Ιταλοί πλήρωσαν 2.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Ρέντινγκ, όπου αγωνίστηκε από το 2019 έως το 2022, σημειώνοντας 20 γκολ σε 91 εμφανίσεις στην Championship. Πριν από τη Ρέντινγκ, είχε περάσματα από τις Παλέρμο, Νοβάρα και Μπενεβέντο, ενώ το καλοκαίρι του 2014 τον απέκτησε η Ίντερ, με την οποία έπαιξε τέσσερα ματς στη Serie A. Στην εθνική Ρουμανίας έχει 43 συμμετοχές και 11 γκολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα