Ομόνοια: «Ορθάνοικτος» ο δρόμος για Ντιονκού

Ομόνοια: «Ορθάνοικτος» ο δρόμος για Ντιονκού

Newsroom
aek larnakas
Η αποδέσμευση του Ντιονκού από τη Γρανάδα, δεν αφήνει αδιάφορη την Ομόνοια, με τις επόμενες ώρες να αναμένεται να δείξουν αν θα υπάρξει κάποια κίνηση του «τριφυλλιού» προς την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Όπως έγινε γνωστό από την Ισπανία, ο Άλφα Ντιονκού έμεινε ελεύθερος από την Γρανάδα. Αυτή η είδηση, ίσως επηρεάσει το ρεπορτάζ των πράσινων.
Ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο επέδειξε «ζωηρό» ενδιαφέρον το «τριφύλλι», και αυτό που αποτελούσε καταλυτικό ρόλο στο να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, ήταν το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο. Με δεδομένο πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πληροί το πακέτο και κατ’επέκταση τα «θέλω» του Βάλντας Νταμπράουσκας και του, Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιάννη Αναστάσιου, η λογική λέει ότι πλέον ο δρόμος είναι ορθάνοικτος για τους πράσινους. Χθες ο Λιθουανός κόουτς με τον παραστατικό τρόπο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα κινηθεί για δεξιό μπακ. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο δίαυλος επικοινωνίας των δύο πλευρών δεν έκλεισε ποτέ όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο υπήρχαν δυο ακόμη υποψήφιοι για τη θέση, ο ένας ο διεθνής Τυνήσιος Κεχριντά. Οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν τελικά το φλερτ Ομόνοιας-Ντιουνκού καταλήξει σε γάμο.
Δεν διαψεύδεται, εξάλλου, με ότι αυτό συνεπάγεται το δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος των πράσινων για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα