Βούρος για Απόλλωνα: «Είδα πόθο προς το πρόσωπό μου»

Βούρος για Απόλλωνα: «Είδα πόθο προς το πρόσωπό μου»

Newsroom
Βούρος για Απόλλωνα: «Είδα πόθο προς το πρόσωπό μου»
Ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε σε γνωστή ιστοσελίδα για την καριέρα του, ενώ έκανε σημαντική αναφορά και στον Απόλλωνα Λεμεσού, του οποίου σύντομα θα αποτελεί και επίσημα παίκτη.

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν έτσι ώστε ο Πραξιτέλης Βούρος να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού. Πέρα από το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε τη μετακόμισή του στη Λεμεσό, μιλώντας στη γνωστή ιστοσελίδα Athletestories.

Ο 29 ετών αμυντικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τη Λεμεσιανή ομάδα, τονίζοντας πως θέλει να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων.

Αναλυτικά:

«Στον δρόμο μου βρέθηκε και πάλι η Κύπρος, αυτή τη φορά μέσω του Απόλλωνα Λεμεσού. Είδα έναν πόθο προς το πρόσωπό μου από τους ανθρώπους της ομάδας, κατάλαβα ότι με εκτιμούν τόσο ως άνθρωπο όσο και ως ποδοσφαιριστή και έκανα μια πολύ καλή, κατά τη γνώμη μου, επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου και να κάνω αυτό που αγαπώ, προσπαθώντας φυσικά να βάλω κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα