ΑΕΚ Λάρνακας: Μετέφερε το γραφείο στην Ολλανδία ο Τσάβι Ρόκα

ΑΕΚ Λάρνακας: Μετέφερε το γραφείο στην Ολλανδία ο Τσάβι Ρόκα

Πάνος Λάρκος
proetoimasia_aek
Συνεχής είναι η προσπάθεια του Τσάβι Ρόκα στο κομμάτι της ενίσχυσης μιας και δεν σταματά λεπτό να εργάζεται πάνω σε αυτό με στόχο την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ. Τόσο ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων όσο και ενόψει του πρωταθλήματος.

Τα ευρωπαϊκά ματς που είναι σαφώς πιο νωρίς δεν θα αλλάξουν κατά πολύ το μεταγραφικό πλάνο. Δεν θα πάει αμάν-αμάν να πάρει κάποιους παίκτες ο Ρόκα τώρα για να παίξουν στην Ευρώπη αν δεν είναι απόλυτα σίγουρος για την αξία τους και το τι μπορούν να δώσουν στην ομάδα.

Μάλιστα αυτή την περίοδο ο Τσάβι Ρόκα έχει «μεταφέρει» το γραφείο από την Λάρνακα στην Ολλανδία που είναι και η προετοιμασία της ΑΕΚ σε εξέλιξη από χθες. Πάντως, υπάρχει μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αλλά τώρα οικονομικά είναι δύσκολο η ΑΕΚ να τον πλησιάσει.

Αν περάσει ο χρόνος και δεν βρει ομάδα δεν αποκλείεται κάτι να αλλάξει. Τη δεδομένη στιγμή το σίγουρο είναι ότι από τη Δευτέρα ο Ένζο Καμπρέρα θα μπορεί να αρχίσει προπονήσεις με την ΑΕΚ και θα αποτελέσει και επίσημα το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ένας παίκτης που τον έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ρόκα εδώ και καιρό και κατάφερε μέσα από τις διαπραγματεύσεις και την προσέγγιση που είχε με την Νιούελς Όλντ Μπόις στην οποία ανήκει ο Αργεντινός επιθετικός να έρθει σε μία συμφέρουσα συμφωνία μαζί του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα