ΑΕΚ Λάρνακας: Φιλική ήττα από την Ντεν Μπος με πειραματισμούς και δοκιμές

ΑΕΚ Λάρνακας: Φιλική ήττα από την Ντεν Μπος με πειραματισμούς και δοκιμές

Newsroom
αεκ φιλικο 2
Η ΑΕΚ Λάρνακας γνώρισε την ήττα στο πρώτο της φιλικό από Ντεν Μπος και, παρά το ότι ισοφάρισε λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, οι Ολλανδοί ανέκτησαν το προβάδισμα στην επανάληψη και επικράτησαν με 2-1 (29/6).

Ο νέος τεχνικός των Λαναρκιωτών δοκίμασε πολλά πράγματα στην αναμέτρηση των παικτών του με την Ντεν Μπος στην Ολλανδία. Δεν πήγαν όλα βάσει σχεδίου, καθώς οι Κύπριοι ηττήθηκαν με 2-1 στο πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα καταγράφηκε στο 10ο λεπτό, με τον Φαράζ να δοκιμάζει ένα σουτ από πλάγια θέση το οποίο κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 16 και πάλι ο Φαράζ έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα στον Βασιλείου, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.

Η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι στα πρώτα λεπτά, ωστόσο στο 32' λίγο έλειψε να δεχθεί γκολ μετά από διαγώνιο σουτ, όμως ο Τούμπας ήταν εκεί και έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 41ο λεπτό, οι Ολλανδοί βρήκαν δίχτυα για το 1-0, ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μπουργκ.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ναούμ να ευστοχεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα μετά από παράλληλο γύρισμα και σουτ από το ύψος του πέναλτι, για το τελικό 2-1.

Η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ πέρασε ανεκμετάλλευτη, καθώς στο 89' ο Μιλίτσεβιτς δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των αντιπάλων.

Η ενδεκάδα του Χουάν Φεράντο:Toύμπας (46' Alomerovic), Gustavo (46' Kαψής), Sol (46' Diemers), Faraj (46' Πετούσης), Ekpolo (46' Milicevic), Roberge (46' Henriques), Sanchez (46' Δημητρίου), Nαούμ (46' Kaptoum), Ανδρέου (46' Angel), Βασιλείου (46' Santos), Gyurcso (46' Gama).

@Photo credits: aek.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα