ΑΕΚ Λάρνακας: Πρώτο τεστ και πρώτες δοκιμές για τον Φεράντο

ΑΕΚ Λάρνακας: Πρώτο τεστ και πρώτες δοκιμές για τον Φεράντο

Πάνος Λάρκος
ferando
Σήμερα η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους όπου στις 18:00 θα αντιμετωπίσει την ολλανδική Ντε Μπος. Ομάδα η οποία πέρσι αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και τερμάτισε στην προτελευταία θέση.

Θα είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα έχει τη δυνατότητα ο Φεράντο να δει κάποια πράγματα που θέλει και να αρχίσει να σχηματίζει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες του, μιας και θα είναι και το πρώτο παιχνίδι που θα έχει την ευθύνη ο ίδιος. Μπορεί να είδε πολλούς αγώνες της ΑΕΚ αλλά είναι άλλο να προπονείς και να καθοδηγείς την ομάδα.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Τζίμι Σουάρεθ δεν αναμένεται να μεταβεί στην Ολλανδία μιας και θα πάρει μερικές μέρες ξεκούραση αφού είχε υποχρεώσεις με την Οβιέδο μέχρι πρόσφατα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή όταν επιστρέψει στην Κύπρο. Ο Καμπρέρα αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα μέσα στις επόμενες μέρες αφού ανακοινωθεί η απόκτηση του, λογικά την 1η Ιουλίου.

Την ίδια ώρα τα πάντα κυλούν ομαλά στην προετοιμασία της ομάδας με τον Τσάβι Ρόκα να ψάχνει για περαιτέρω ενίσχυση μιας και θέλει να φέρει ένα ακόμη επιθετικό. Ένα ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να δώσει το εύκολο γκολ και να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Δεν είναι εύκολο να βρεις ένα νέο Τρισκόφσκι αλλά έχει δείξει και αποδείξει ο Ρόκα ότι μπορεί να φέρνει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ένα από τα στοιχήματα του φέτος είναι κι αυτό…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα