Το μέλλον του Ντβάλι στον ΑΠΟΕΛ: Ανανέωση ή μεταγραφή;

Το μέλλον του Ντβάλι στον ΑΠΟΕΛ: Ανανέωση ή μεταγραφή;

Newsroom
ΝΤΒΑΛΙ
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Λάσα Ντβάλι στο EURO 2024 έχουν κινητοποιήσει τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, που επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον 29χρονο αμυντικό. Ωστόσο, θα πρέπει να μάθουν και τις προθέσεις του παίκτη, μόλις επιστρέψει από Γερμανία.

Ο Λάσα Ντβάλι έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πρωταγωνιστές της εθνικής ομάδας της Γεωργίας στο EURO 2024, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πρόκριση της ομάδας στη φάση των «16». Ο υψηλόσωμος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, διατηρεί μόνο ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας, γεγονός που έχει κινητοποιήσει τη διοίκηση του συλλόγου να προβεί άμεσα σε ενέργειες για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η πολύ καλή απόδοση του Ντβάλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα απέναντι σε εξαιρετικούς επιθετικούς, έχει αυξήσει κατακόρυφα τη φήμη του, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αντιλαμβάνεται πλήρως την αξία του παίκτη και τη συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας, γι’ αυτό και δεν επιθυμεί να τον χάσει ως ελεύθερο σε ένα χρόνο, κάτι που θα σήμαινε ότι δεν θα αποκομίσει κανένα οικονομικό όφελος από την αποχώρησή του.

Με την επιστροφή του Ντβάλι από τη Γερμανία, όπου διεξάγεται το EURO 2024, θα δρομολογηθεί συνάντηση με τον 29χρονο διεθνή άσο. Στη συνάντηση αυτή, θα τεθεί επί τάπητος η προοπτική της πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ. Οι ιθύνοντες της ομάδας προετοιμάζονται για αυτή τη συνάντηση, καθώς θέλουν να προτείνουν στον Ντβάλι ένα νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα για αρκετά ακόμη χρόνια.

Οι ποδοσφαιρικές μετοχές του Γεωργιανού έχουν ανέβει αισθητά, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από συλλόγους του εξωτερικού. Ήδη υπάρχουν φήμες ότι ορισμένοι παρακολουθούν στενά τον παίκτη και δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον αυτό και θα αξιολογήσει τα δεδομένα εντός των προσεχών εβδομάδων, προχωρώντας αναλόγως.

Μία πρόταση από ξένο σύλλογο για την απόκτηση του Ντβάλι, θα θέσει την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μπροστά σε σημαντικό δίλημμα: να αποδεχτεί την πρόταση και να εξασφαλίσει άμεσα οικονομικό όφελος ή να επιμείνει στην επέκταση του συμβολαίου του παίκτη, ποντάροντας στη μακροπρόθεσμη απόδοση και συνεισφορά του στην ομάδα;

Ο ίδιος ο Ντβάλι, φαίνεται να είναι απόλυτα προσηλωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την επιτυχία της εθνικής ομάδας στο EURO 2024. Η επιθυμία του παίκτη για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ και η προοπτική μιας πιθανής μεταγραφής σε ξένο σύλλογο θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες κινήσεις και αποφάσεις του.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αντιλαμβανόμενη την κρίσιμη συγκυρία, θα πρέπει να δράσει με σύνεση. Η διατήρηση ενός παίκτη της αξίας του Ντβάλι είναι μείζονος σημασίας για την ομάδα, τόσο από αγωνιστικής όσο και από οικονομικής πλευράς. Ωστόσο, οι εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες, καθιστώντας την κατάσταση ακόμη πιο πολύπλοκη.

Σε κάθε περίπτωση, η πορεία του Λάσα Ντβάλι στο EURO 2024 και η ενδεχόμενη επέκταση του συμβολαίου του με τον ΑΠΟΕΛ, αποτελούν θέματα που θα απασχολήσουν το προσεχές διάστημα. Η διοίκηση του συλλόγου καλείται να χειριστεί με προσοχή τον παίκτη, προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα