ΑΠΟΕΛ: Ο Ντίνος Ιορδάνου οδηγείται στην τελευταία κατοικία του

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντίνος Ιορδάνου οδηγείται στην τελευταία κατοικία του

Newsroom
ntinos_kideia
Σε ηλικία 74 ετών απεβίωσε στις 16 Ιουνίου 2024 ο Κωνσταντίνος (Ντίνος) Ιορδάνου, γνωστός επιχειρηματίας και σημαντική προσωπικότητα για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς υπήρξε ο βασικός επενδυτής του ιδιόκτητου γηπέδου της ομάδας.

Η οικογένεια του εκλιπόντος ολοκλήρωσε τις απαραίτητες διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του από την Αμερική στην Κύπρο. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, στις 4:30 μ.μ. στον ιερό ναό Αποστόλου Βαρνάβα στον Μαθιάτη. Η οικογένεια ζητά από όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του να παρευρεθούν στην τελετή.

Ο Κωνσταντίνος Ιορδάνου αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Marianne, τα παιδιά τους Danielle, Emmett, Alexandra, Luke και Krystina, εγγόνια, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς. Η οικογένεια ανακοίνωσε ότι δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια και ζήτησε αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές στο Ταμείο Παιδιών της Κύπρου "Cyprus Children's Fund."

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα