Απόλλων Λεμεσού, Γκούλα: «Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά η Σλοβακία μπορεί να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Αγγλία»

Απόλλων Λεμεσού, Γκούλα: «Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά η Σλοβακία μπορεί να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Αγγλία»

Newsroom
γκουλα απολλων euro
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού, ως άλλοτε προπονητής της Βίσλα Κρακοβίας και της εθνικής Κ21 της Σλοβενίας, μίλησε για την επικείμενη «μάχη» της χώρας του με την Αγγλία στη φάση των «α6» του EURO 2024, υποστηρίζοντας ότι οι επιδόσεις των Τριών Λιονταριών στο τουρνουά δεν έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις.

Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Σλοβακία στη φάση των «16» του EURO 2024, από την στιγμή που η Γεωργία κέρδισε την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο και πήρε την ιστορική πρόκριση.

Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ μπορεί να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση, ωστόσο με αυτή την οπτική δεν συμφωνεί ο νέος προπονητής του Απόλλωνα, ο οποίος υποστήριξε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Ο Σλοβάκος μίλησε στην Guardian για το ματς αναφέροντας τα εξής:

«Η Αγγλία είναι μια σπουδαία ομάδα με εκπληκτικούς παίκτες, αλλά θα ήθελα να τους αντιμετωπίσουμε στους ''16'', δεδομένων των αρνητικών επιδόσεών τους στο τουρνουά.

Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη ανατροπή και ελπίζω τα παιδιά και το προπονητικό επιτελείο να τα καταφέρουν. Θα είμαστε το αουτσάιντερ αλλά τα καταφέραμε και απέναντι στο Βέλγιο. Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι αρκετά αμείλικτος και πολύ δυναμικός.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα