Ανόρθωση: «Διαψεύδουμε το δημοσίευμα περί εμπλοκής στη μεταγραφή του Ζίφκοβιτς»

Ανόρθωση: «Διαψεύδουμε το δημοσίευμα περί εμπλοκής στη μεταγραφή του Ζίφκοβιτς»

Newsroom
ανορθωση εμπλοκη
Οπαδική ιστοσελίδα της Κυρίας ανέφερε ότι ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που του πρότεινε η ομάδα και αποχώρησε χωρίς να υπογράψει. Με ανακοίνωσή της, η Ανόρθωση διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για τη μεταγραφή του παίκτη.

Σε δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας, έγινε εκτενής αναφορά στην εξέλιξη της μεταγραφής του Ζίφκο Ζίφκοβιτς στην Ανόρθωση, κάνοντας λόγο για εμπλοκή με τον παίκτη να αποχωρεί χωρίς να υπογράψει.

Με τη σειρά της η Κυρία απάντησε σε αυτές τις φήμες, χαρακτηρίζοντάς της ως «κακόβουλα δημοσιεύματα».

Αναλυτικά όσα ανέφεραν με την ανακοίνωσή τους:

«H Ανόρθωσις Αμμοχώστου διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα περί δήθεν εμπλοκής στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Živko Živković στην ομάδα μας.

Μετά από συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή, η άφιξη του στην Κύπρο θα γίνει τη Δευτέρα 1/7 και από την Τρίτη 2/7 κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας μας.

Η συγκεκριμένη «οπαδική» ιστοσελίδα, εδώ και καιρό έχει αποδείξει την μη εγκυρότητά της όσο και την προσπάθεια να προκαλέσει ζημιά στην ομάδα που δήθεν υποστηρίζει.

Καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης να αναμένει την επίσημη ενημέρωση για όλα τα θέματα και να μην παρασύρεται από φήμες ή/και κακόβουλα δημοσιεύματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα