Ανόρθωση: Το ξεκαθάρισμα με Ζίβκοβιτς, ο Βανόλι της Τορίνο και οι επαφές για Τζουλίου

Ανόρθωση: Το ξεκαθάρισμα με Ζίβκοβιτς, ο Βανόλι της Τορίνο και οι επαφές για Τζουλίου

Πάνος Λάρκος
τζουλιου ανορθωση 28/6
Πολλά είναι τα ονόματα που καθημερινά διαρρέουν ή φημολογούνται ότι απασχολούν την Ανόρθωση και όσο η διοικούσα δουλεύει με… ανοικτά χαρτιά αυτό πιθανόν να δημιουργήσει ή και να δημιουργεί θέματα στην ομάδα και στις επαφές για να οριστικοποιήσει κάποιες συμφωνίες.

Μετά τον Γκούλερι ένα άλλο όνομα που έχει προταθεί και εξετάζεται είναι αυτό του Κουέν ο οποίος αγωνιζόταν στον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός μέσος είναι στα 29 του χρόνια και τα τελευταία δυο έτη έπαιξε σε 46 ματς στην Superleague και σημείωσε τρία γκολ. Φαντάζει μία καλή περίπτωση για τα δεδομένα της σημερινής Ανόρθωσης.

Απ’ εκεί και πέρα στην «Κυρία» διαψεύδουν δημοσίευμα σχετικά με εμπλοκή στην περίπτωση Ζίβκοβιτς και αναμένουν τον ποδοσφαιριστή τη Δευτέρα στην Κύπρο και την Τρίτη θα μπει και αυτός κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Τα δεδομένα με Τζουλίου

Στασιμότητα επικρατεί για την ώρα στην περίπτωση του Δημητριανού Τζουλίου και το ενδιαφέρον της Τορίνο. Ο ιταλικός σύλλογος έχει αλλάξει προπονητή και ανέλαβε την ομάδα ο Πάολο Βανόλι και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Πιθανόν να μην αποτελεί προτεραιότητα για το νέο κόουτς η περίπτωση Τζουλίου και θα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες αν θα προκύψει οριστική εξέλιξη.

Στις επαφές που έγιναν αρχικά τα 50 χιλιάρικα που πρόσφεραν οι Ιταλοί δεν ικανοποίησαν και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και επαφές. Τώρα υπάρχει στασιμότητα και θα διαφανεί τι θα γίνει τις επόμενες μέρες.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα