Ανόρθωση: Το αλαλούμ με Τσίκο, ο Καρέλης και το ενδιαφέρον για Χατάμπ

Ανόρθωση: Το αλαλούμ με Τσίκο, ο Καρέλης και το ενδιαφέρον για Χατάμπ

Πάνος Λάρκος
παναι
Ένα ακόμα θέμα έχει προκύψει στην Ανόρθωση, καθώς θα έπρεπε να είχε ήδη πληρώσει 50.000 ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα, προκειμένου να τον κάνει οριστικά δικό της τον Τσίκο. Στην ομάδα της Αμμοχώστου υπάρχουν και τα μεταγραφικά με τον Ράφα Λόπες ακόμη να μην έχει απαντήσει και το όνομα του Νίκου Καρέλη να απασχολεί την ομάδα για την επίθεση.

Ένα ακόμη θέμα από το πουθενά έρχεται να προστεθεί στην Ανόρθωση που θα έπρεπε ήδη να είχε πληρώσει 50.000 ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα για να κάνει οριστικά δικό της τον Τσίκο, κάτι που δεν έχει γίνει. Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές προνοούσε δανεισμό για ένα χρόνο (γι’ αυτό και η ενημέρωση από την ΚΟΠ) και υποχρεωτική αγορά του παίκτη από την «Κυρία».

Ο δανεισμός έγινε καταβάλλοντας η Ανόρθωση ένα ποσό και θα πρέπει να καταβάλει τώρα άλλες 50.000 ευρώ που δεν έχει κάνει ακόμη για να γίνει και τυπικά δικός της. Οι δυο διοικήσεις είναι σε επικοινωνία για να λυθεί το όλο θέμα, όμως αν η Ανόρθωση δεν πληρώσει τότε θα δημιουργηθεί θέμα μιας και η περίπτωση Τσίκο φαίνεται να εμπίπτει και μέσα στα κριτήρια, ενώ στη Νέα Σαλαμίνα βλέπουν και τη νομική πτυχή του θέματος, αφού η Ανόρθωση δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα.

Είναι λεπτό το όλο θέμα και θα πρέπει να βρεθεί λύση το συντομότερο. Την ίδια ώρα σήμερα άρχισαν εργομετρικά στην Ανόρθωση αλλά ο Τσίκο δεν έχει εμφανιστεί ούτε και τώρα και πιθανόν δεν είναι καν στην Κύπρο, αλλά στην πατρίδα του. Δείχνει και ο ίδιος με την στάση και την συμπεριφορά του ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, όμως είναι παίκτης της Ανόρθωσης και είναι και ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Ο Καρέλης και ο Λόπες


Στην ομάδα της Αμμοχώστου υπάρχουν και τα μεταγραφικά με τον Ράφα Λόπες ακόμη να μην έχει απαντήσει και το όνομα του Νίκου Καρέλλη να απασχολεί την ομάδα για την επίθεση. Την ίδια ώρα ο αριστερός μπακ Μουσταφά Σεκ της Πορτιμονένσε είναι μία ανάσα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ προχωρημένες είναι και οι επαφές με τον Φρεντερίκο Ντουάρτε του Παναιτωλικού.

Ενδιαφέρον για Χατάμπ


Ενίσχυση στην άμυνα θέλει η Ανόρθωση και μία περίπτωση που εξετάζει και που ενδιαφέρει τον Γιάννη Οκκά είναι αυτή του 31χρονου Ισραηλινού κεντρικού αμυντικού Ομπέιντα Χατάμπ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες της πατρίδας του, δεν βγήκε ποτέ από την χώρα του και πέρσι κατάκτησε το κύπελλο με την Μακάμπι Πέταχ Τίκβα όπου είχε παρτενέρ του τον Αντρέα Καρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα