Ανόρθωση: Συνεχίζει τις επαφές με Κορρέα και περιμένει απαντήσεις

Ανόρθωση: Συνεχίζει τις επαφές με Κορρέα και περιμένει απαντήσεις

Πάνος Λάρκος
ΚΟΡΕΑ
Παρά τα σημαντικά προβλήματα, η Ανόρθωση συνεχίζει τις διεργασίες στα μεταγραφικά, με σκοπό να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα στο νέο πρωτάθλημα.

Μπορεί να έχει αρκετά εξωαγωνιστικά ζητήματα, ωστόσο η Ανόρθωση δεν παύει να κοιτά πως θα ενισχυθεί αγωνιστικά. Οι άνθρωποι της «Κυρίας» εργάζονται εντατικά στο μεταγραφικό κομμάτι, με την περίπτωση παραμονής του Παύλου Κορρέα να αποτελεί προτεραιότητα, ενώ αναμένει απαντήσεις από ποδοσφαιριστές που έχει κάνει «κρούση».

Συνεχίζονται οι επαφές με Κορρέα

Δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στη βδομάδα να προκύψουν οριστικές εξελίξεις με τον Παύλο Κορρέα. Η Ανόρθωση θέλει να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό της αλλά προσφέροντας του ένα συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές. Ο Κορρέα αν μείνει θα έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που ίσως παίξει το ρόλο του στην τελική του απόφαση.

Περιμένοντας απαντήσεις!

Μέσα στα πολλά θέματα που υπάρχουν στην Ανόρθωση προχωράει σημαντικά και ο προγραμματισμός. Περιμένουν απαντήσεις στην ομάδα της Αμμοχώστου από τον αριστερό μπακ Μουσραφά Σεκ που είναι πολύ κοντά, τον Ισραηλινό στόπερ Χατάμπ αλλά και από τον Ράφα Λόπες. Υπάρχει κρυφή αισιοδοξία από τη διοίκηση για θετική έκβαση και των τριών περιπτώσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα