Ανόρθωση: Μετά τον Τσίκο ο Ουαγκέ και μετά τον Ουαγκέ τι;

Ανόρθωση: Μετά τον Τσίκο ο Ουαγκέ και μετά τον Ουαγκέ τι;

Πάνος Λάρκος
ΤΣΙΚΟ
Η Ανόρθωση μπάζει από παντού. Κάθε μέρα και μία νέα ιστορία. Κάθε μέρα κάτι καινούργιο έρχεται για να προστεθεί στην ήδη εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί. Κάθε μέρα ο κόσμος δεν ξέρει τι του ξημερώνει.

Τελευταία αναπάντεχη εξέλιξη η αποχή του Ουαγκέ από τις προπονήσεις. Ο Σενεγαλός ακραίος αμυντικός είναι αδικαιολόγητος απών. Ο ίδιος είχε συμφωνήσει προφορικά με την Ανόρθωση να χαρίσει μέρος των δεδουλευμένων του και να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει. Πιθανόν αυτό να θεωρήθηκε από τον ίδιο ως… άδεια, κάτι που δεν είναι έτσι.

Ο παίκτης είναι αδικαιολόγητος απών και έχει κληθεί να επιστρέψει, κάτι που είναι δύσκολο να πούμε αν θα γίνει. Το πιο πιθανό είναι ότι δύσκολα θα επιστρέψει, όμως για να συναινέσει η Ανόρθωση να αποχωρήσει θα πρέπει η πρόταση να είναι ικανοποιητική. Σίγουρα δεν μπορεί να είναι στα επίπεδα της πρότασης που ήρθε τον Ιανουάριο και δεν παραχωρήθηκε αλλά να μπορεί η «Κυρία» να πάρει ένα σεβαστό και ικανοποιητικό ποσό που θα δώσει κάποια ανάσα. Άλλωστε ο Ουαγκέ είναι μαζί με τον Τσίκο τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και για την ώρα και οι δυο είναι… εξαφανισμένοι.

Το γεγονός αυτό αποτελεί και ένα ακόμη δείγμα της πολύ κακής κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα και που τα ανοικτά μέτωπα είναι τόσα πολλά που μέχρι να κλείσει μία τρύπα άλλες 10 ανοίγουν.

Τι γίνεται με Τσίκο;

Για την ώρα τίποτα το νεότερο σχετικά με την περίπτωση Τσίκο. Η Ανόρθωση πρέπει να πληρώσει στη Νέα Σαλαμίνα 50.000 ευρώ κάτι που δεν έχει κάνει και κινδυνεύει να χάσει τον ποδοσφαιριστή. Όχι πως περιμένουν να βοηθήσει τη νέα σεζόν με τα όσα έγιναν πέρσι αλλά όπως και να το κάνουμε ήδη η Ανόρθωση πλήρωσε 150.000 ευρώ και αν υπήρχε μία φυσιολογική κατάσταση στον σύλλογο θα μπορούσε να τον πουλήσει και να βγάλει σημαντικό κέρδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα