ΑΕΚ Λάρνακας: Τι ισχύει με Εσκρίχε, η κατασκοπία και μέσω… Ηλία και ο ΠΑΟΚ

ΑΕΚ Λάρνακας: Τι ισχύει με Εσκρίχε, η κατασκοπία και μέσω… Ηλία και ο ΠΑΟΚ

Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ Λάρνακας ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, με το αυριανό (3/7) φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ να αποτελεί δυνατό τεστ, ενώ το Gazzetta Cyprus αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη με την περίπτωση του Ντάνιελ Εσκρίχε.

Μία συνηθισμένη και πάνω-κάτω αναμενόμενη περίοδο προετοιμασίας διανύει η ΑΕΚ η οποία θέλει να μέσα από τις σκληρές προπονήσεις να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς που έρχονται.

Στόχος είναι η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Conference League, όμως αυτό απαιτεί μία σειρά γεγονότων που θα φέρουν την ομάδα σε αυτό το σημείο και θα πρέπει η ΑΕΚ να κάνει αρχικά μικρά και σωστά βήματα. Ο Φεράντο δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες του και τους συνεργάτες του και ήδη έχει γίνει δουλειά και στην ανάλυση των πιθανών αντιπάλων που θα έχει η ΑΕΚ.

Τηλεοπτική κατασκοπία

Πιθανή αντίπαλος της ΑΕΚ είναι η κυπελλούχος Ρουμανίας Κορνιβούλ που έκανε την έκπληξη και αν αποκλειστεί από τα προκριματικά του Europa League κόντρα στην Πακς Ουγγαρίας θα βρεθεί στο δρόμο της ΑΕΚ. Η Κορνιβούλ θα παίξει σούπερ καπ με την Στεάουα την Πέμπτη και στην ΑΕΚ θα δουν τηλεοπτικά την αναμέτρηση. Μπορούν εύκολα να μιλήσουν και με τον προπονητή της Στεάουα, Ηλία Χαραλάμπους, που ήταν και πρώην παίκτης της ΑΕΚ και προπονητής της, για να συλλέξουν πληροφορίες.

Θυμίζουμε ότι ο Καμπρέρα προπονείται κανονικά με την ομάδα στην Ολλανδία και ότι ο Σουάρεθ θα ενσωματωθεί στην Κύπρο με την αποστολή μιας και ξεκουράζεται μετά και τις υποχρεώσεις που είχε μέχρι πρόσφατα με την Οβιέδο.

«Βλέπουν» ΠΑΟΚ

Ένα δυνατό φιλικό τεστ θα δώσει αύριο η ΑΕΚ απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ και θα μπορέσει και ο Φεράντο να μετρήσει δυνάμεις και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Δεν είναι τεστ που θα πρέπει να κριθεί η ομάδα αυστηρά αλλά ο Ισπανός προπονητής θα δει κάποια πράγματα που θέλει και που δουλεύει στις προπονήσεις απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

Απλά προτάθηκε

Ο Ντάνιελ Εσκρίχε είναι ένα όνομα που ήρθε ξαφνικά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ μιας και σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο η ομάδα της Λάρνακας έχει κάνει πρόταση στην Αλμπαθέτε ύψους 700.000 ευρώ για να τον αποκτήσει και του προσφέρει και 300.000 ευρώ το χρόνο. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως παρουσιάζονται μιας ο ποδοσφαιριστής απλά προτάθηκε στον Τσάβι Ρόκα και τίποτε περισσότερο. Δεν προκύπτει ενδιαφέρον από πλευράς ΑΕΚ, πόσο μάλλον για τέτοια ποσά…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα