ΑΕΚ Λάρνακας: Υπό το βλέμμα του προέδρου του φιλικό με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ Λάρνακας: Υπό το βλέμμα του προέδρου του φιλικό με τον ΠΑΟΚ

Πάνος Λάρκος
ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ
Το «παρών» στο σπουδαίο φιλικό με τον ΠΑΟΚ (3/7, 19:00) θα δώσει ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Ένζο Καμπρέρα.

Στην Ολλανδία βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος όπως συνηθίζει σε κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την ομάδα για να δει κάποια φιλικά παιχνίδια στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσει στις 19:00, ενώ θα μείνει μερικές ακόμη μέρες μιας και θα παρακολουθήσει και τον αγώνα με την Σερκλ Μπριζ το ερχόμενο Σάββατο.

Δίχως αμφιβολία είναι ένα δυνατό φιλικό τεστ, το πιο δυνατό που θα δώσει η ΑΕΚ, και ο Φεράντο θα δει και θα βγάλει αρκετά χρήσιμα πράγματα. Είναι μόλις το δεύτερο φιλικό ματς και θα διαφανεί μέσα από αυτό και η πρόοδος που θα έχει η ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τώρα ξεκίνησε η προετοιμασία, γίνονται διπλές προπονήσεις και τα πόδια είναι βαριά.

Ανεπίσημο ντεμπούτο

Την πρώτη του συμμετοχή με την ΑΕΚ, έστω και ανεπίσημα, θα κάνει ο Ένζο Καμπρέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός μετά από τρεις μέρες προπονήσεων στην Ολλανδία είναι έτοιμος να καταγράψει και τα πρώτα του λεπτά κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδος.

Ξεχωριστό φιλικό για Δημητρίου

Το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει τη δική του σημασία για τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΕΚ, τον Κυριάκο Δημητρίου. Και αυτό γιατί ο Δημητρίου είναι φανατικός υποστηριχτής του ΠΑΟΚ και θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και να βγάλει ίσως και κάποιες φωτογραφίες.

Με την επιστροφή τα νεότερα

Το πιο πιθανό είναι ότι η επόμενη μεταγραφική κίνηση θα προκύψει με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο και όχι κατά την παρουσία της στην Ολλανδία. Ο Ρόκα εξετάζει κάποιες περιπτώσεις, έχει λίστα με παίκτες που τον ενδιαφέρουν αλλά κάποιες εξ αυτών είναι τσουχτερές και ίσως θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα