ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Λάρνακας 2-1: Φιλική ήττα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Καμπρέρα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Λάρνακας 2-1: Φιλική ήττα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Καμπρέρα

Newsroom
αεκ λαρνακας παοκ φιλικο
Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, με τον Έντσο Καμπρέρα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του για την ομάδα της Λάρνακας.

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την πρώτη τελική να καταγράφεται στο 14ο λεπτό. Ο Μουργκ έδωσε στον Σβαμπ, εκείνος από θέση βολής στην περιοχή δεν σούταρε αλλά έδωσε στον Ντεσπόντοφ, ωστόσο η αμυντικοί της ΑΕΚ ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυναν την τελευταία στιγμή.

Στο 17ο λεπτό οι Κύπριοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν ύστερα από μία αντεπίθεση από τα δεξιά. Ο Σολ έκανε το πλασέ στα όρια της περιοχής μετά το γύρισμα αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του ΠΑΟΚ.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 28' από τον Σβαμπ, με την αντίδραση των Κυπρίων να είναι άμεση. Μέσα σε ένα λεπτό, οι Κιτρινοπράσινοι είχαν ένα δοκάρι και αντί να ισοφαρίσουν, βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ διαφορά στο 39'.Ο Μουργκ έκανε το 2-0 για το Δικέφαλο του Βορρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ μείωσε με τον Καμπρέρα να βρίσκει δίχτυα προ κενής εστίας στο 52' για το τελικό 2-1. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ έδειχνε να πιέζεται από τον ΠΑΟΚ, καθώς οι παίκτες του Λουτσέσκου έψαχναν το γκολ για το 3-1 μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η ενδεκάδα του Χουάν Φεράντο: Αλομέροβιτς, Καμπρέρα (62′ Bασιλείου), Σολ (62′ Ντίμερς), Φαράζ (62′ Σάντος), Gama (62′ Γκιούρτσο), Καπτούμ (62′ Kαψής), Ekpolo (62′ Μilicevic), Δημητρίου (62′ Σάντες), Ρομπέρζ (62′ Ενρίκες), Nαούμ (62′ Λέδες), Aνδρέου (62′ Πετούσης).Αλομέροβιτς, Καμπρέρα (62′ Bασιλείου), Σολ (62′ Ντίμερς), Φαράζ (62′ Σάντος), Gama (62′ Γκιούρτσο), Καπτούμ (62′ Kαψής), Ekpolo (62′ Μilicevic), Δημητρίου (62′ Σάντες), Ρομπέρζ (62′ Ενρίκες), Nαούμ (62′ Λέδες), Aνδρέου (62′ Πετούσης).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα