Ανόρθωση: Επανήλθε με βελτιωμένες προτάσεις, έρχεται Κύπρο ο Χατάμπ

Ανόρθωση: Επανήλθε με βελτιωμένες προτάσεις, έρχεται Κύπρο ο Χατάμπ

Πάνος Λάρκος
ΧΑΤΑΜΠ
«Τρέχει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Ανόρθωση, με την ομάδα της Αμμοχώστου να περιμένει απάντηση από διάφορους στόχους, την ίδια ώρα που ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στόπερ Ομπεϊντά Χατάμπ.

Αγκάθια και δυσκολίες παρουσιάζουν μερικές περιπτώσεις στην Ανόρθωση που δυσκολεύουν το ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν θετικά κάποιες επαφές. Ένα όνομα το οποίο απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό είναι αυτό του Ράφα Λόπες ο οποίος αν και εδώ και δυο βδομάδες από πλευράς Ανόρθωσης περίμεναν την απάντηση του από μέρα σε μέρα, αυτή δεν έχει έρθει ακόμη.

Οι απαιτήσεις του είναι μεγαλύτερες και η «Κυρία» ανέβασε λίγο την προσφορά της ευελπιστώντας ότι θα πάρει θετική απάντηση. Αναμένεται ότι μέχρι το τέλος της βδομάδας θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό ή αρχές της επόμενης το αργότερο.

Για τη θέση του τερματοφύλακα φαίνεται να είναι προχωρημένες οι επαφές με τον 25χρονο Σέρβο τερματοφύλακα Μπόγιαν Μιροσάβλιεβιτς που πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΖ. Η επιλογή αυτή σαφώς και δεν θα είναι για νούμερο ένα μιας και αποκτήθηκε για τη θέση ο Ζίβκοβιτς, είναι όμως μία φθηνή και καλή επιλογή για εναλλακτική μαζί με τον Κεραυνό. Το ok για την μεταγραφή έδωσε και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αντώνης Γιωργαλλίδης.

Την ίδια ώρα στην Ανόρθωση είναι σε επαφές και με τους άλλους μεταγραφικούς στόχους που έχουν εντοπίσει και το παλεύουν. Η περίπτωση Μουσταφά Σεκ φάνταζε ότι θα έκλεινε αλλά ο παίκτης ζητάει περισσότερα χρήματα και αυτό φέρνει μπλόκο για την ώρα, χωρίς να αποκλείεται να γίνει μία ακόμη προσπάθεια.

Ακόμη πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Αντρέ Τεϊσέιρα. Αν ο Πορτογάλος δεν ρίξει λίγο τις απαιτήσεις του δύσκολα θα μπορέσει να τον ικανοποιήσει η Ανόρθωση με τον Οκκά όμως να πιστεύει ότι είναι μία αξιόλογη επιλογή που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Η διαφορά πάντως δεν είναι αγεφύρωτη.

Την ίδια ώρα για την άμυνα σε εκκρεμότητα παραμένει και ο Παύλος Κορρέα ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης και θα απαντήσει λογικά μέσα στην άλλη βδομάδα αν θα την αποδεχθεί ή όχι.

Έρχεται Κύπρο για τις υπογραφές

Τελειωμένη φαντάζει η περίπτωση του 31χρονου Ομπεϊντά Χατάμπ για το κέντρο της άμυνας. Ο Ισραηλινός έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση της ομάδας και αναμένεται στην Κύπρο μέχρι την Κυριακή για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα