Ανόρθωση: Μίλησαν σταράτα, έδωσαν απαντήσεις και ξεκαθάρισαν πράγματα

Ανόρθωση: Μίλησαν σταράτα, έδωσαν απαντήσεις και ξεκαθάρισαν πράγματα

Newsroom
anorthosi_diaskepsi
Θετικές εντυπώσεις άφησε στον κόσμο της Ανόρθωσης η χθεσινή Διάσκεψη Τύπου της διοικούσας επιτροπής και του σωματείου. Μία Διάσκεψη μέσα από την οποία δόθηκαν κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις και την ίδια ώρα φάνηκε ότι υπάρχει ένα πλάνο και μεθοδικότητα για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο.

Όσοι ήταν στο πάνελ μίλησαν ευθέως και το κυριότερο δε δίστασαν να μιλήσουν με αριθμούς και να δώσουν κάποιες λεπτομέρειες μέχρι εκεί που μπορούν. Αυτό είναι ένα θετικό βήμα, μία θετική εξέλιξη γιατί ο κόσμος θέλει να ακούσει πράγματα και να μάθει τι γίνεται στην ομάδα.

Μέσα από τη Διάσκεψη είναι ξεκάθαρο ότι έγινε αυτό. Μίλησαν ακόμη και με αριθμούς σε συγκεκριμένα θέματα, με παίκτης, με αποχωρήσεις, με οφειλές, με το που δόθηκαν κάποια χρήματα. Υπήρξε μία πιο αναλυτική κατάσταση για το πως δουλεύουν διοικούσα επιτροπή και σωματείο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Και είναι σημαντικό να συνεχιστεί αυτό. Να υπάρχει συχνή αναλυτική ενημέρωση. Να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται και που βαδίζει η ομάδα.

Να μην κρύβονται πράγματα κάτω από το χαλί. Η σωστή οδός αυτή είναι. Των καθαρών κινήσεων και πράξεων. Σίγουρα δεν γίνεται να λέγονται όλα όσα γίνονται αλλά μια βασική ενημέρωση είναι σημαντική και απαραίτητη. Με αυτό τον τρόπο κερδίζεις και τον κόσμο και τον φέρνεις πιο κοντά.

Όπως και με ενέργειες του Βούβακου που αναφέρθηκε λανθασμένα στο όνομα του Γιάννου Κωνσταντίνου στη Διάσκεψη Τύπου με τον ίδιο να απολογείται δημόσια σε ανάρτηση του Κωνσταντίνου, μιας και ο Κωνσταντίνου είχε αποχωρήσει από το ποδοσφαιρικό τμήμα για να το αναλάβει ο Σάντης ο οποίος με τις ενέργειες τόσο του ιδίου όσο και των συνεργατών του οδήγησε την ομάδα στο χείλος του γκρεμού.

Συνεχίζονται οι επαφές…


Ένα σημαντικό κομμάτι στην Ανόρθωση του σήμερα είναι και οι επενδυτές. Αν όντως οι Αμερικανοί είναι σοβαροί και ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ομάδα θα πρέπει να γίνει αυτό με τον σωστό τρόπο. Να ελεγχθούν τα πάντα. Ποιοι είναι, από που προέρχονται, τι μπορούν να δώσουν, αν υπάρχουν εγγυήσεις και πολλά άλλα. Αν κριθούν αξιόπιστοι τότε να τους ανοίξουν τις πόρτες. Η Ανόρθωση είναι μαγαζί γωνία ακόμη και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή και θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες που θα φέρουν και τα κατάλληλα θετικά αποτελέσματα.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / Other

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα